Patria Partener, platforma de recomandari credite a Patria Bank, este disponibila acum si pentru recomandarea persoanelor fizice

Incepand cu luna august, platforma de recomandari credite Patria Partener a devenit disponibila si pentru recomandarea persoanelor fizice. De asemenea, pe langa partenerii de business de tip broker, agentii de publicitate, firme de consultanta, acum si agentiile imobiliare si firmele de dezvoltare imobiliara pot recomanda clienti interesati de credite.

Lansata in luna aprilie, initial pentru facilitarea acordarii de credite persoane juridice, plaforma Patria Partener, un instrument de business de tip “recomanda si castiga”, a generat prin intermediul partenerilor sai peste 720 clienti persoane juridice recomandati si 300 credite in valoare de 91 milioane de lei, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Intregul proces de recomandare clienti interesati de credite se desfasoara online. Partenerii inrolati in platforma pot inscrie recomandari si pot vizualiza in timp real stadiul in care se afla acestea, de la momentul introducerii recomandarii, in timpul procesului de aprobare a dosarului de credit si pana la disbursarea efectiva.

Noua ramura destinata persoanelor fizice este in pilot din luna iulie 2018, iar pana in prezent peste 35 de parteneri s-au inscris pe portal si au generat deja lead-uri atat pentru credite ipotecare, cat si pentru credite de consum. Partenerii inscrisi sunt din domenii variate, imobiliare, brokeraj, asigurari, consultanta si comert, iar castigul unui partener activ incepe de la aproximativ 1.000 lei/luna si creste pe masura ce creste numarul recomandarilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri