Optiunea de refinantare poate fi accesata intrand in procesul existent de obtinere a creditului de nevoi personale din ING Home’Bank. Clientii parcurg aceleasi interogari la ANAF si Biroul de Credite pentru a verifica eligibilitatea si suma pentru care se incadreaza comparativ cu cea solicitata. Optiunea de refinantare le apare momentan numai acelor clienti care au deja produse ca ExtraROL sau credite de nevoi personale si pentru care refinantarea are sens in vederea obtinerii sumei dorite, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Produsele de creditare selectate pentru refinantare vor fi dintre cele care favorieaza clientul sa obtina valoarea dorita (tinand cont de termenul acestora, valoarea, ratele lunare etc.). Fiind parte din fluxul procesului de creditare online, optiunea nu se adreseaza momentan si clientilor ING care isi doresc doar refinantarea datoriilor existente. Aceasta solicitare poate fi adresata in continuare in oricare office ING.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont