Actionarii Bancii Transilvania au aprobat in cadrul Adunarii Generale Extraordinare de astazi, 16 octombrie, fuziunea BT – Bancpost, care va avea loc in 31 decembrie 2018.

In perioada urmatoare, BT va oferi clientilor Bancpost informatii despre produsele si serviciile corespondente de la Banca Transilvania, precum si Oferta de Bun Venit la BT, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Banca Transilvania a achizitionat Bancpost de la Eurobank Group in aprilie 2018, detinand in prezent peste 99% din capitalul social al Bancpost. Ulterior momentului achizitiei a fost demarata integrarea Bancpost in Grupul Financiar Banca Transilvania, respectiv demersul de obtinere a aprobarilor din partea autoritatilor. Astfel, in cursul lunii septembrie, Banca Transilvania a obtinut autorizarea fuziunii de catre Banca Nationala a Romaniei.

Pana la finalul anului, cand va fi finalizata integrarea, cele doua banci vor avea in continuare activitate separata. Ultima zi lucratoare la Bancpost va fi 28 decembrie, iar prima zi lucratoare din anul viitor la Banca Transilvania va fi 3 ianuarie 2019.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
EOS: Bancile ar putea vinde portofolii de credite de 3-4 MLD. lei in urmatorii doi ani