BCR isi consolideaza diviziile responsabile cu transformarea bancii sub un singur pol operational condus de Anca Petcu

Banca Comerciala Romana consolideaza, incepand din aceasta luna, initiativele de transformare a bancii prin agregarea actiunilor a trei divizii direct implicate sub un singur pol operational.

Acest pol va fi coordonat de un nou Director Executiv Senior, din pozitia de Chief Transformation Officer, si va reuni directia de Strategie, cea de Management al Proiectelor si cea de Procese si Reglementari. Noua functie de Chief Transformation Officer a fost preluata, de la 1 noiembrie, de Anca Petcu, pana in prezent Director Executiv Retea Corporate, conform unui comunicat de presa emis de catre BCR.

Obiectivele principalele ale noului pol operational urmaresc, in principal, definirea si implementarea tuturor initiativelor si activitatilor privind transformarea bancii.

Anca Petcu lucreaza in BCR din 2013 si are o expertiza de 17 ani in industria serviciilor financiare, banking si leasing, in domenii precum vanzari retail si corporate, administrarea riscului si restructurare. Anca a absolvit Academia de Studii Economice, cursuri de specializare la IESE Business School si este alumni London Business School.

Citeste si:
Donație de peste 300 de echipamente IT pentru copiii de la țară
Donație de peste 300 de...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri