Banca Comerciala Romana consolideaza, incepand din aceasta luna, initiativele de transformare a bancii prin agregarea actiunilor a trei divizii direct implicate sub un singur pol operational.

Acest pol va fi coordonat de un nou Director Executiv Senior, din pozitia de Chief Transformation Officer, si va reuni directia de Strategie, cea de Management al Proiectelor si cea de Procese si Reglementari. Noua functie de Chief Transformation Officer a fost preluata, de la 1 noiembrie, de Anca Petcu, pana in prezent Director Executiv Retea Corporate, conform unui comunicat de presa emis de catre BCR.

Obiectivele principalele ale noului pol operational urmaresc, in principal, definirea si implementarea tuturor initiativelor si activitatilor privind transformarea bancii.

Anca Petcu lucreaza in BCR din 2013 si are o expertiza de 17 ani in industria serviciilor financiare, banking si leasing, in domenii precum vanzari retail si corporate, administrarea riscului si restructurare. Anca a absolvit Academia de Studii Economice, cursuri de specializare la IESE Business School si este alumni London Business School.

Citeste si:
Scumpirile nu se opresc. Economiștii, mai pesimiști decât Isărescu...
Scumpiri la foc automat în...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri