Limita anterioara de raspundere a fost de 200 milioane dolari, iar polita similara a fost incheiata tot de catre Omniasig. Necesitatea majorarii acoperirii Romaero a survenit dupa semnarea unui contract de colaborare intre companie si una dintre cele mai mari linii de aeronave comerciale din Europa. Astfel, din luna noiembrie, polita amintita, specifica producatorilor sau companiilor de mentenanta aeronave, ajunge la valoarea de 650 milioane de euro pentru a acoperi valorile necesare implicate de acordul de servisare a aeronavelor tip Boeing incheiat de Romaero cu producatorul american.

"Suntem bucurosi sa putem furniza celui mai important actor din industria aeronautica din Romania intregul spectru de servicii de asigurare de care are nevoie pentru a performa la nivel international. Avand in vedere complexitatea acestui parteneriat, pentru Omniasig este un pas important in dezvoltarea liniei de servicii dedicate industriei aeronautice", a declarat Mihai Tecau, presedinte directorat Omniasig.

Omniasig este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de directorat, sub supravegherea si coordonarea unui consiliu de supraveghere. Compania, controlata de catre austriecii de la Vienna Insurance Group, are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.

Omniasig introduce o noua...
Citeste si: Un asigurator introduce sisteme telematice pentru a reduce tariful RCA

Sursa foto: joyfull / Shutterstock