Leul a continuat sa se deprecieze si la acest inceput de saptamana, cursul BNR oficial anuntat luni fiind de 4,7081 lei/euro, un nou record istoric.

Cursul a crescut astfel cu 0,23% fata de sedinta anterioara, moneda nationala inregistrand o depreciere pentru a cincea zi consecutiva.

O evolutie similara a fost inregistrata si in cazul dolarului american, al carui curs in Romania este stabilit prin paritate cu euro. Un dolar s-a tranzactionat luni la pretul nivelul de 4,1377 lei, cu 0,45%

De asemenea, cursul de schimb leu/dolar, care in Romania este stabilit prin paritate cu euro, a urcat luni cu 0,45% fata de vineri, la 4,1377 lei, dupa sase zile consecutive de crestere.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri