Michal Szczurek, CEO ING Bank Romania, a fost numit Head of Retail in ING Asia

Michal Szczurek, actualul CEO ING Bank Romania, a fost numit Head of Retail in ING Asia. Acesta condus ING Bank Romania timp de 7 ani, la finalul carora banca olandeza a ajuns a sasea banca din Romania. Szczurek isi incepe mandatul la ING Asia la data de 1 iulie 2019.

„In acest an, ING Bank Romania sarbatoreste 25 de ani si asta mi-a permis sa ma uit in urma nu doar la cei 7 ani petrecuti aici, ci la tot ce au creat oamenii din ING. Si spun creat pentru ca doar prin efortul si dedicarea lor am ajuns a sasea banca din Romania, fara achizitii externe. ING Romania e mai mult decat un start-up de succes, care a crescut intr-o banca serioasa si relevanta. Am schimbat viata romanilor facand bankingul mai accesibil, eficient si prietenos, am economist timpul clientilor si simplificat efortul lor, reusind intr-adevar sa ii sustinem sa fie cu un pas inainte atat in viata profesionala, cat si in cea personala” , a declarat Michal Szczurek.

Bancherul are o cariera de peste 20 de ani in aceasta industrie. A avut un rol semnificativ in formarea celui mai mare fond de pensii din Polonia si, atunci cand s-a alaturat grupului ING, a fost numit Director de Retail al ING Bank Polonia.

Inainte de a fi numit la conducerea bancii din Romania, a fost Director de Retail al TMB Thailanda pentru trei ani, timp in care a transformat o banca detinuta anterior de stat intr-un business retail de succes.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Avertismentul Saxo Bank: Prețurile vor crește pentru aproape orice
Setari Cookie-uri