RITTER Broker, jucator activ in piata de brokeraj de asigurari, deschide a doua agentie in Baneasa Shopping City si isi continua dezvoltarea pe piata locala printr-un concept unic de vanzari produse de asigurari, punctul fiind situat in zona de food court, nivel -1, acces direct si din parcarea subterana si vine in intampinarea clientilor sai cu servicii premium de vanzari produse de asigurari, pensii private pilon III, leasing financiar si operational.

u ocazia deschiderii noului concept de vanzari produse de asigurari, RITTER Broker a pregatit o campanie speciala pentru toti clientii Baneasa Shopping City. In weekend-ul 01-02 iunie, de la ora 10:00 la ora 22:00, se va desfasura campaniei “Calatoreste protejat alaturi de RITTER Broker“.

Clientii care vor trece pragul insulei RITTER Broker Agentia Baneasa Shopping City in weekend-ul 01-02 iunie 2019 si care fac dovada achizitionarii biletului de avion, rezervarii la hotel sau a unui pachet de la o agentie de turism pentru city break in Europa si se identifica cu carte de identitate si/sau pasaport, vor primi gratuit o asigurare de calatorie pentru perioada vacantei de 3 zile.

Ne dorim sa ajungem mai aproape de viitorii nostri clienti, sa guste putin din experienta serviciilor oferite de noi si pentru ca si-au planificat un city break, sa plece protejati pentru a se bucura de zilele de concediu. “ declara Alexandra Bratescu – Directorul de vanzari RITTER Broker.

RITTER - Broker lucreaza cu 30 de societati de asigurari, 3 societati de administrare a fondurilor de pensii pilon III si cu 10 companii de leasing financiar si operational, putand sa ofere peste 1000 de produse financiare potentialilor clienti. Produse ce pot fi comercializate prin sistem de franciza si de catre viitorii parteneri RITTER - Broker.

Anul 2018 s-a incheiat pentru Ritter Broker cu o cifra de afaceri de aproximativ 14 000 000 lei, avand o crestere de aproximativ 20% fata de anul 2017, si un numar de polite vandute de aproximativ 60 000. Tot in anul 2018, Ritter Broker a devenit parte a grupului de firme Niro Investem, printr-o preluare a 50% din actiunile companiei.

Campania “Calatoreste protejat alaturi de RITTER Broker “ se supune unui regulament ce poate fi accesat pe site-ul oficial https://ritter.ro/regulament-campanie---calatoreste-protejat-alaturi-de-ritter-broker--

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri