Banca Comerciala Romana (BCR), prin programul "Scoala de Bani", va organiza o serie de activitati pentru copii si parinti in sediile sale din Bucuresti si din tara, in cadrul Noptii Muzeelor, noteaza Agerpres.

Conform unui comunicat al bancii, noua sedii ale BCR, din noua orase, vor lua parte la acest proiect, respectiv Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Oradea, Craiova, Brasov, Constanta, Pitesti.

In toate cele noua orase, activitatile de educatie financiara pentru copii si adulti se vor imbina cu activitati distractive si concursuri.

Cea de-a XV-a editie a Noptii Muzeelor are loc, la nivel european, la data de 18 mai 2019. Cu acest prilej, vor fi deschise in Bucuresti si in tara peste 150 de spatii ale unor muzee si entitati culturale publice si private pentru expozitii, interventii si experimente artistice, proiectii, dans, piese de teatru si concerte. Evenimentul este organizat de Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania, membru in conducerea celei mai mari retele pan-europene a muzeelor Network of European Museum, potrivit http://noapteamuzeelor.org/.

Start-up Nation 2018: ce...
Citeste si: Start-up Nation 2018: ce oferte au bancile pentru cei admisi


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Noi semne de recesiune? ce cred 80% dintre companiile din Romania