Omniasig a solutionat dosarul in cazul incendiului de la fabrica de condimente Solina. Despagubirea se ridica la 50 mil. lei

Omniasig, companie contrala de catre austriecii de la Vienna Insurance Group, a finalizat instrumentarea dosarului de dauna in cazul incendiului de la fabrica de condimente Solina si precizeaza, in cadrul unui comunicat de presa, ca se afla in plin proces de efectuare a platii despagubirii, in valoare de peste 50 milioane lei. La momentul izbucnirii incendiului, producatorul era asigurat in baza unei polite de tip Asigurare de incendiu si alte riscuri pentru cladiri si continut.

Pe data de 2 februarie 2019, la fabrica Solina, din judetul Alba, a izbucnit un incendiu la fabrica de ingrediente alimentare. Hala industriala, cu o suprafata de aproximativ 17.000 metri patrati, a fost distrusa complet de incendiu. Angajatii fabricii nu se aflau in interiorul acesteia, astfel ca nu au fost inregistrate victime.

Omniasig a confirmat la acea vreme faptul ca producatorul era asigurat la societate, astfel ca la scurt timp de la izbucnirea incendiului o echipa formata din experti din cadrul directiei de daune a companiei de asigurari s-a deplasat la fata locului pentru a demara procedurile de verificare ale cazului.

"In urma incheierii anchetei de catre autoritatile competente si a finalizarii instrumentarii dosarului de dauna, Omniasig a hotarat impreuna cu asiguratul inchiderea amiabila a acestui dosar de dauna si plata despagubirii aferente evenimentului", potrivit companiei de asigurari.

Omniasig este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de directorat, sub supravegherea si coordonarea consiliului de supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.

Citeste si:
Polițe de asigurare plătite online: cum funcționează soluția...
Polițe de asigurare plătite...

Sursa foto: Belish / Shutterstock
Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri