ANAF avertizeaza contribuabilii cu privire la o tentativa de frauda prin sms. Fiscul nu cere niciodata date personale prin sms!

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) avertizeaza contribuabilii asupra unei tentative de frauda care se petrece zilele acestea. Institutia anunta ca anumite persoane fizice receptioneaza sms-uri sau email-uri false, in care sunt informate ca pot primi bani de la Fisc.

Pentru acest lucru, persoanele sunt indrumate catre un site in care le sunt solicitate date personale.

"Persoanele sunt sfatuite sa acceseze un site, la care este disponibil un formular, in care sunt solicitate, in numele ANAF, date personale, inclusiv date ale conturilor si PIN-urile acestora”, mentioneaza Fiscul intr-un comunicat.

Reprezentantii ANAF recomanda contribuabililor sa nu acceseze aceste site-uri si reaminteste ca nu solicita niciodata date personale prin sms.

“Rugam contribuabilii sa nu acceseze site-ul din sms-urile primite si, totodata, le reamintim ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala nu transmite informatii nesolicitate prin sms, iar portalul oficial al institutiei este www.anaf.ro !", mentioneaza institutia.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri