Banca Transilvania,Tech Source Consulting si Techventures organizeaza Global Fintech Hackathon, competitie dedicata designerilor si developerilor pentru dezvoltarea de solutii FinTech. Aceasta va avea loc la Banca Transilvania (Sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 43), in Bucuresti, in perioada 27 – 28 iulie. Inscrierile sunt gratuite si se pot face online, pana in 24 iulie.

Competitia va reuni la start 12 echipe de designeri si developeri. Acestia vor dezvolta solutii pentru produsele si serviciile bancare, integrand noile tehnologii care au legatura cu managementul riscului, trading, investitii, personal finance, big data, retail banking si regulatory compliance, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

• Castigatorii vor beneficia gratuit de un program de mentorat in cadrul Techventures, timp de 3 luni.
Premiile sunt urmatoarele: 3.000 euro (Locul I), 2.000 euro (Locul II), 1.000 euro (Locul III), 500 euro (Premiul publicului), respectiv 500 euro (Golden Buzzer).
• Mentorarea echipelor in timpul hackathonului si jurizarea vor fi facute de investitori, consultanti financiari, business angels si reprezentanti FinTech.

Pentru Banca Transilvania, implicarea in Global Fintech Hackathon face parte din strategia BT #goingdigital si reprezinta o oportunitate de a investi in idei noi. Focusul bancii in ceea ce priveste digitalul inseamna investitii in tehnologie si lansarea periodica de facilitati digitale, conform precizarilor facute in cadrul comunicatului de presa.

Retail jobs

Inscrierile la Global FinTech Hackathon se pot face AICI! Sursa foto: By Zapp2Photo / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri