CEC Bank majoreaza dobanzile aferente depozitelor la termen cu rata fixa a dobanzii, in lei, destinate clientilor persoane fizice si juridice. Astfel, rata de dobanda aferenta depozitelor pentru persoane fizice ajunge la 4,50% pe an in cazul depozitelor la termen cu rata fixa a dobanzii constituite pe 36 luni, iar pentru persoanele juridice rata de dobanda ajunge la 2,00% p.a., in cazul depozitelor pe 12 luni.

Depozitele pot fi constituite prin intermediul celor peste 1.000 de unitati teritoriale ale CEC Bank, din care aproximativ 500 sunt dispuse in mediul rural, precum si prin solutiile digitale ale bancii - CEC Bank Mobile Banking, Internet Banking CEConline sau Phone Banking TeleCEC, potrivit Agerpres. Mai mult, incepand cu data de 25 iulie 2019, conturile curente standard CEC Bank ale clientilor persoane fizice beneficiaza de dobanda la vedere de 0,10% p.a.

"Prin majorarea dobanzilor, CEC Bank continua traditia si se reafirma drept un sustinator activ al unui comportament responsabil de economisire. E doar una din surprizele pe care le pregatim clientilor nostri in cursul acestui an, pe masura ce demaram sarbatorirea a 155 de ani de economisire romaneasca prin intermediul bancii noastre", a declarat Laurentiu Gabriel Mitrache, director general - presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Depozitele sunt garantate, conform legii, de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. CEC Bank a incheiat anul 2018 cu un profit brut de 432,97 milioane de lei, cea mai buna performanta financiara din ultimii 11 ani.

Banca a consemnat, anul trecut, o crestere de 11% in operatiunile electronice si digitale. Clientii bancii beneficiaza de o retea nationala de 1.214 ATM-uri si 6.704 POS-uri, precum si de servicii complete de Internet Banking, Mobile Banking si Phone Banking. CEC Bank este banca din top 10 cu cea mai extinsa retea teritoriala, cu un numar de 1.024 de unitati, din care 480 sunt situate in mediul rural.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri