BCR devine a 4-a banca din piata locala care ofera o solutie de plata prin intermediul smartphone-ului, anuntul oficial fiind facut astazi de catre banca.

Plata cu smartphone-ul devine din ce in ce mai populara in randul utilizatorilor de servicii financiare din Romania, numarul bancilor care au lansat solutii proprii ajungand la 4, respectiv ING Bank Romania, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank si, mai nou, BCR. De asemenea, la acestea se mai adauga si jucatorii care au facut integrari cu portofelul digital dezvoltat de catre gigantul de tehnologie Apple.

Aproape 20.000 de clienti BCR si-au activat deja serviciul de plata prin NFC si au facut plati prin George Pay, conform precizarilor facute de catre banca intr-un comunicat de presa. Anuntul privind dezvoltarea unei solutii de acest gen a fost facut initial de banca la jumatatea lunii mai, cand a mai precizat ca pana la finalul anului va integra Apple Pay si platile instant.

Platforma George avea la jumatatea acestui an peste 500.000 de utilizatori, iar tinta pentru finalul anului 2019 este de 700.000.

Citeste si:
Plata cu cardul la metrou: ce spune Metrorex despre proiect
Plata cu cardul la metrou: ce...

Pentru a afla mai multe detalii despre activarea platii cu telefonul si cum functioneaza, intrati AICI.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
BCR se muta in Business Garden Bucharest din 2020