Află direct noutățile de la experții EY!

Pe parcursul celor 4 ani de la infiintare, Centrul de Excelenta in RPA din Bucuresti a devenit unul global si si-a extins aplicabilitatea si catre alte tehnologii.

"Peste 60 de clienti beneficiaza de proiectele in care a fost implicat Centrul de Excelenta in RPA din Bucuresti, printre industriile cele mai active fiind cea financiara si cea de energie si utilitati”, declara Aurelia Costache in cadrul emisiunii Inspiratie in Business.

Reprezentanta EY Romania adauga faptul ca majoritatea clientilor cu care lucreaza au optat pentru implementarea noilor tehnologii in vederea eliberarii angajatilor actuali de diverse sarcini repetitive si cresterea volumului de activitate. In ceea ce priveste reducerile de costuri, acestea sunt in medie de 20-30%, in functie de maturitatea proceselor existente si in functie de tehnologiile pe care au ales sa le combine. Vizionati emisiunea Inspiratie in business, atasata mai jos, pentru a afla mai multe detalii.

Citeste si:
Nou lider în cadrul EY EMEIA pentru serviciile de automatizare...
Noi numiri la EY. Aurelia...

Pe data de 17 septembrie, EY Romania va organiza conferinta EY Intelligent Automation Regional Conference 2019, ajunsa la a 4-a editie, in care vor fi dezbatute principalele subiecte ce tin de automatizarea inteligenta a proceselor dintr-o companie prin intermediul noilor tehnologii.