Deutsche Bank majoreaza capitalul social al centrului de tehnologie DB Global Technology din Bucuresti, care realizeaza aplicatii financiare pentru platforma bancii, cu 14,6 milioane de euro pentru dezvoltarea in continuare a afacerii.

Lansat in urma cu 6 ani, DB Global Technology a derulat un numar total de 700 de proiecte IT, avand o valoarea globala de peste un miliard de euro, constand in solutii de tehnologie a informatiei si aplicatii software, realizate de cei peste 900 de specialisti, angajati si colaboratori.

Capitalul primit va ajuta la dezvoltarea si consolidarea echipelor, largirea si aprofundarea setului de cunostiinte, pregatirea cerintelor specifice viitoarelor proiecte si cresterea capacitatilor centrului in domeniul inovatiei, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

“Cresterea capitalului DB Global Technology reafirma angajamentul Deutsche Bank pentru Romania, o economie care a confirmat si depasit estimarile noastre initiale in ceea ce priveste potentialul industriei informatice, existenta unui flux robust de specialisti pregatiti cat si o calitate superioara a infrastructurii informatice”, a declarat Mihai Ionescu, Chief Country Officer Deutsche Bank in Romania.

Deutsche Bank este prezenta pe piata din Romania din anul 1998, oferind produse si solutii personalizate pentru Corporate, Investment si Transaction Banking, pentru clienti corporativi si institutionali, precum si servicii de Private Wealth Management pentru clientii persoane fizice.

Sursa foto: By Vytautas Kielaitis / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Kinderpedia a obtinut o finantare de 45.000 euro