Revolut vrea sa angajeze pana la 400 de persoane pe zona de relatii cu clientii intr-un centru din Portugalia, o mutare ce ar urma sa ii creasca numarul de angajati cu o treime.

Procesul intens de recrurtare nu ar trebui considerat unul iesit din comun, tinand cont de numarul de utilizatori la care startup-ul FinTech a ajuns, respectiv 6 milioane, dar si o serie de plangeri inregistrate la adresa sa in prima jumatate a acestui an atat din partea clientilor, angajatilor sau organelor de reglementare.

Conform businessinsider.com, in luna mai a acestui an, o autoritate care mediaza disputele dintre consumatori si furnizorii de servicii financiare din Regatul Unit al Marii Britanii a inregistrat 171 de plangeri la adresa Revolut de la inceputul lui 2015 pana la finalul anului 2018, in timp ce rivalul Monzo a avut 81. De asemenea, tot in aceeasi luna, Revolut a fost acuzat ca nu a reusit blocheze potentiale tranzactii suspecte, mai adauga publicatia straina.

In Romania, Revolut si-a deschis oficial biroul in luna mai a anului trecut, iar in urma cu cateva zile a anuntat ca a depasit 500.000 de utilizatori.

Fintech-ul londonez cu peste 6 milioane de utilizatori in Europa si Australia, a adus luna trecuta pe pozitii de conducere fosti executivi din N26, Deutsche Bank sau Clear Bank:

Wolfgang Bardorf, angajat al Deutsche Bank, unde a condus departamentul de metodologii si modele de lichitate, fost Director Executiv in trezorerie corporativa la Goldman Sachs, a fost numit Trezorier, conform unui comunicat de presa.

Stefan Wille, fost Vice Presedinte Sr. Finante in cadrul companiei concurente N26 si Manager de Finante Corporative la Credit Suisse, a fost numit CFO Adjunct. Stefan va raporta catre noul CFO al companiei, Dave MacLean, fost executiv in cadrul Metro Bank si Barclays.

Philip Doyle, care a ocupat functia de Head of Financial Crime la ClearBank si pe cea de manager pentru prevenirea fraudelor la Visa, este noul Director de Risc Financiar Infractional . Doyle va sprijini Revolut in misiunea sa de a deveni cea mai sigura si de incredere platforma financiara din lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri