Guvernul cheltuieste 12 milioane de lei pentru reclama la fonduri UE pe Facebook, Youtube si trei televiziuni. Intre timp, votul prin corespondenta e promovat prin mila televiziunilor si radiourilor

Ministerul Fondurilor Europene cheltuieste 12 milioane de lei din fonduri europene pentru o campanie de publicitate care sa promoveze ”oportunitatilor de finantare”, banii urmand sa mearga catre spoturi ce vor fi difuzate pe Facebook, Youtube si trei posturi TV. In acelasi timp, guvernul Dancila a investit minimal in promovarea votului prin corespondenta, iar seful Autoritatii Electorale a ajuns sa ceara promovare gratuita din partea media.

Contractul de 12 milioane de lei a fost atribuit in 3 septembrie catre firma Complete Media Grup SRL din Bucuresti, o firma de publicitate care a mai castigat contracte cu institutii si firme de stat.

Campania va consta in creatie, productia si difuzarea pentru 50 – 100 spoturi animate 3D de aproximativ 30 de secunde, adica o campanie similara cu cea de la inceputul anului care a avut-o ca personaj principal pe Gianina Corondan si care a fost difuzata pana la saturatie pe posturile de televiziune.

Citeste materialul integral pe G4Media.ro.

Sursa foto: Agerpress foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri