Fie ca vorbim despre deschiderea unui cont, aplicarea pentru un credit, plata facturilor sau aflarea unor informatii, aceste operatiuni pot fi facute foarte usor online, de pe canapeaua ta din sufragerie.

Deschiderea unui cont online

In momentul in care decizi sa iti deschizi un cont bancar, nu vei mai fi nevoit sa mergi la banca pentru a parcurge tot procesul de inregistrare, deoarece acum ai la dispozitie o platforma online. La banca te vei duce doar in momentul in care vrei primi sms-ul prin care esti anuntat ca ti-a fost emis cardul.

Credit online: cum faci o simulare de credit si aplici pentru el

Atat de multe lucruri poti face azi online, nu-i asa? Ei bine, acum poti afla chiar si rata pe care trebuie sa o platesti pentru un credit. Indiferent ca vorbim despre un credit de nevoi personale, pentru investitii imobiliare sau pentru achizitionarea unui automobil.

Citeste si:
Banca Transilvania a facut in 9 luni profit cat in tot anul 2018
Banca Transilvania a facut in...

Daca esti curios, poti face o simulare AICI.

Mai mult, in cazul in care doresti sa contractezi un credit de nevoi personale, ai la indemana o platforma online unde poti completa cererea si primesti oferta de creditare. Nu mai ramane decat sa vii la banca sa semnezi contractul si sa ridici banii.

Actualizarea online a datelor

Nu mai esti nevoit sa mergi la banca nici macar pentru a-ti actualiza datele in cazul in care ti-ai schimbat buletinul, deoarece si pentru acest proces ai o alternativa online(AICI). Tot ce trebuie sa faci este sa introduci o serie de date de autentificare, sa validezi contul prin intermediul unui cod primit prin sms si sa adaugi noile informatii.

Deschiderea si alimentarea 100% online a contului de capital social

Daca esti antreprenor, poti castiga mai mult timp pentru afacerea ta. Asta pentru ca la BT spre exemplu iti poti deschide un cont de capital social online, fara comision, iar alimentarea acestuia se realizeaza cu cardul. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt urmatorii:

Citeste si:
Site-urile care organizeaza Black Friday 2019 si cand incep ofertele
Ce site-uri din Romania...
 • Identificare, prin incarcarea online a unei poze/copii a actului de identitate al administratorului
 • Completarea datelor despre companie
 • Completarea datelor de contact pentru primirea online a documentelor necesare deschiderii contului de capital social
 • iPay: depunerea capitalului social prin card BT sau emis de alta banca (suma minima: 200 de lei; suma maxima: 1.000 de lei)
 • Semnarea electronica a documentelor dupa primirea pe email (fisa de inrolare, acordul de prelucrare a datelor si foaia de varsamant)
 • Transferul de bani, plata facturilor sau alte operatiuni bancare

Aplicatiile si portofelele digitale sunt principalii tai aliati atunci cand vine vorba de lupta cu “drumul la banca” sau la ghiseele diversilor furnizori de utilitati pentru a-ti plati facturile. Cu ajutorul platformei BT24 Internet Banking, a aplicatiilor BT24 Mobile Banking si BT24 Facturi sau portofelului electronic BT Pay, poti face numeroase activitati doar prin intermediul catorva clicuri. O serie dintre functionalitatile pe care le ai la indemana sunt urmatoarele:

 • Achiti facturile de utilitati
 • Faci plati in lei si in valuta
 • Schimbi valuta
 • Deschizi si inchizi depozite
 • Transferi bani catre prieteni
 • Blochezi si deblochezi cardul
 • Reincarci cartele telefonice
 • Cumperi rovinieta
 • Iti verifici soldul

Asistenta online, atat de la chatboti cat si prin Intreb BT

Ai o multime de optiuni la indemana pentru a afla informatii legate de banking fara a merge la ghiseu pentru a intreba. Poti apela la chatbotii Livia de la BT(persoane fizice) si Raul de la BT (persoane juridice) care te pot ajuta cu detalii despre produsele tale. Sunt gratuiti si non-stop si le poti scrie chiar pe Facebook Messenger.

O alta sursa de informatii este platforma Intreb BT, care functioneaza ca o combinatie intre suport si instrument de educatie financiara destinat tuturor celor care au intrebari despre produse si servicii bancare. De asemenea, aceasta suita de optiuni este completata de call-center-ul la care poti suna pentru informatii.

Citeste si:
Bursa anunta oficial lansarea Contrapartii Centrale
Bursa anunta oficial lansarea...

Vezi toate articolele din sectiune

Sursa foto: By Syda Productions / Shutterstock.com