Pe 7 si 8 noiembrie 2019, Bucurestiul va fi gazda evenimentului Blockchain Summit & Bootcamp, editia europeana, ce aduce in capitala tarii speakeri internationali din companii de renume in industrie.

Evenimentul este dedicat 100% tehnologiei blockchain pentru zona de enterprise si va avea o audienta formata din manageri de companii, reprezentanti ai autoritatilor si investitori. Printre speakeri se afla nume sonore din industrie precum Mariana Gomez de la Villa, program director distributed ledger technology la ING Amsterdam, Cristian Citu, digital lead transformation la Forumul Economic Mondial sau Paolo Sironi, autor si FinTech Touth Leader la IBM.

Summitul isi propune sa aduca in atentia managerilor din companii beneficiile tehnologiei blockchain in sectoare precum FinTech, real estate, energie sau retail, speakerii venind cu cazuri practice care sunt deja aplicate cu succes.

De asemenea, evenimentul are si o componenta de "bootcamp", prin intermediul careia companiile vor invata de la traineri din Silicon Valley cum sa isi califice echipele pe zona de blockchain enterprise.

Citeste si:
Industria nu si-a revenit in iulie dupa caderea puternica din iunie
Industria nu si-a revenit in...

Evenimentul este sustinut la nivel institutional de Presedentia Romaniei, Ministerul Telecomunicatiilor, Institutul de Cercetare si Informatica, Institutul European Blockchain si Ministerul Afacerilor Externe.

Puteti afla mai multe detalii de pe website-ul evenimentului, pe care il gasiti AICI.

Sursa foto: Alexander Yakimov / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Reportaj in fabrica Arctic, unde robotii "vorbesc" intre ei