Patria Bank lanseaza o noua platforma de Internet si mobile banking

O noua platforma de internet si mobile banking este disponibila clientilor Patria Bank, incepand din aceasta luna, potrivit unui comunicat de presa al bancii.

Patria Bank mentioneaza ca noua platforma are un design simplu, usor de parcurs si este aliniata la standardele europene in domeniul securitatii datelor personale si raspunde noii directive de plati PSDII, conform Agerpres.ro

Vino alaturi de noi la Future Banking FinTech Edition pe 1 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din digital banking si FinTech. Te poti inscrie gratuit AICI.

Noua platforma beneficiaza si de o aplicatie dedicata pentru telefoanele de tip smartphone, Patria Mobile Banking, disponibila persoanelor fizice.

Facilitatile puse la dispozitie in cadrul platformei ajuta utilizatorii sa aiba acces non-stop la conturi, un control mai bun asupra bugetului si sa realizeze economii, prin constituirea de depozite, direct prin intermediul platformei.

Citeste si:
Credit ipotecar fără avans: cum arată noua ofertă a unei bănci din...
Credit ipotecar fără avans:...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

"In Patria Bank vedem digitalizarea drept un instrument prin care putem oferi servicii mai bune clientului, pentru a-i salva timp: timp in accesarea de servicii si timp in tranzactionare. "Aici" si "acum" au devenit tot mai importante pentru client. Nivelul de digitalizare va determina pe viitor gradul de competitivitate al bancilor, ceea ce este o provocare si o oportunitate in acelasi timp. Facem continuu pasi in directia digitalizarii si imbunatatirii solutiilor oferite clientilor, concomitent cu automatizarea de procese interne", spune Valentin Vancea, Director General Adjunct, Patria Bank.

Noua platforma este deja disponibila, iar clientii Patria Bank au inceput inregistrarea si utilizarea acesteia; noua Patria Online Internet & Mobile Banking inlocuieste vechea platforma si ofera un nivel superior de experienta a clientilor in interactiunea cu banca prin functionalitati suplimentare si un grad sporit de mobilitate.

Pentru perioada urmatoare banca isi mai propune digitalizarea anumitor fluxuri si operatiuni precum si dezvoltarea de noi produse si procese pentru diversificarea si simplificarea interactiunii clientilor cu banca.

Rezultatele financiare pentru primul semestru al acestui an arata parcursul pozitiv al bancii in primele sase luni: profit net de 2,8 milioane de lei, credite noi de aproximativ 342 milioane de lei.

Citeste si:
Podaru, CEC Bank: Plățile prin mobile banking s-au dublat în primul...
Mugur Podaru, CEC Bank:...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri