FinTech-ul Ebury deschide un birou in Bulgaria, sub coordonarea lui Johan Gabriels, managing director Ebury Romania

Fintech-ul global Ebury, intrat anul trecut pe piata romaneasca a serviciilor bancare corporate, a deschis un birou in Bulgaria, Sofia, dupa o perioada de crestere accelerata in Romania si regiunea extinsa. Acesta va fi condus de Dean Todorov, sub coordonarea lui Johan Gabriels, Managing Director Ebury Romania, bancher cu o experienta de 10 ani pe piata romaneasca.

Coordonarea comuna a celor doua birouri se datoreaza asemanarilor dintre cele doua piete, dar si faptului ca echipa din Bucuresti a fost considerata in 2018 drept una dintre cele mai performante la nivelul retelei, conform precizarilor facute in cadrul unui comunicat de presa.

Ebury, infiintata in Londra in anul 2009, este o companie FinTech specializata in strategii de tranzactionare forex, managementul riscului valutar, plati internationale si finantarea comertului pentru corporatii locale si IMM-uri. In momentul de fata, compania este prezenta in 22 de tari si are peste 900 de angajati.

In ultimele 12 luni, Ebury a incheiat tranzactii valutare in valoare de peste 17 miliarde de euro, lucrand cu peste 37.500 de companii si organizatii.

“Romania, Bulgaria si regiunea extinsa a Europei de Est sunt piete foarte atractive pentru Ebury. Exista un potential ridicat de crestere, ceea ce inseamna ca, in viitorul apropiat, business-urile vor cauta alternative mai eficiente in ceea ce priveste platile internationale si solutiile de hedging, apeland la o combinatie intre tehnologie si servicii de customer care imbunatatite. Ebury", a declarat Johan Gabriels, Managing Director Ebury Romania & Bulgaria.

Ebury este un fintech cu birouri in Europa, Orientul Mijlociu si Canada si are planuri de extindere in Asia. Compania si-a lansat operatiunile in SUA in urma cu cateva luni. Dean Todorov s-a alaturat Ebury acum 2 ani si jumatate si la doar 26 de ani va fi cel mai tanar manager din cadrul fintech-ului.

„Ne asteptam sa avem o crestere semnificativa in Bulgaria, pe masura ce ne vom dezvolta portofoliul de clienti. Faptul ca avem oameni pe teren in Sofia ne va ajuta sa construim relatii mai solide cu clientii bulgari si sa le intelegem mai bine specificul afacerilor, aspect care reprezinta baza serviciilor oferite de Ebury”, a declarat Dean Todorov, Head of Sales Ebury Bulgaria.

Citeste si:
Johan Gabriels, șeful Ebury în România și Bulgaria, promovat
Johan Gabriels, șeful...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri