George, platforma de banking inteligent a bancii BCR, are incepand de astazi un produs de creditare denumit George Credit, ce poate fi contractat 100% online.

Prin intermediul produsului de creditare George Credit, platforma le ofera clientilor un imprumut de nevoi personale in mai putin de 10 minute, fara niciun drum la banca si fara sa fie nevoie de vreun document tiparit. Contractul poate fi semnat electronic, iar banii ajung in cont in timp de cateva minute, conform unui anunt facut de catre banca.

Pentru a putea accesa George Credit, clientii trebuie sa-si instaleze mai intai aplicatia George 100%. Separat, cei care vor sa acceseze George Credit, cu suportul unui expert, au posibilitatea sa-l contracteze in oricare dintre sucursalele BCR, urmand un proces similar de pe propriul telefon.

George Credit poate fi acordat clientilor cu varste cuprinse intre 18 si 65, care obtin venituri din salarii raportate la ANAF. George Credit ofera un plafon maxim de 110.000 lei, pe o perioada de pana la 5 ani, avand rate fixe si zero comisioane de analiza si administrare. Dobanda incepe de la 7,74% (DAE de la 8,02%) si este personalizata pentru fiecare client in functie de nevoile sale, suma si perioada creditului, istoricul relatiei cu banca, venitul realizat, ratele in derulare si comportamentul de plata etc.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri