Generali extinde serviciile digitale prin vanzarea online a contractelor RCA si avizarea daunelor

Generali Romania a lansat, prin intermediul portalului propriu generali.ro, doua noi servicii online care includ achizitia unei polite de raspundere civila auto RCA si notificarea electronica a daunelor auto si de locuinta, disponibile de pe orice dispozitiv cu acces la Internet.

"Mediul online ne permite tuturor sa economisim timp, inclusiv in interactiunea cu compania de asigurari. Intelegem valoarea timpului castigat pentru clientii nostri si, prin urmare, dezvoltam solutii digitale care sa faca evenimentele neprevazute mai simplu de depasit, fie incheind o noua polita de asigurare sau notificand o dauna", a declarat Adrian Marin, CEO, Generali Romania.

Politele RCA pot fi incheiate online incepand cu 22 octombrie, atat de catre persoane fizice, cat si de catre cele juridice, pentru autoturisme inmatriculate sau pentru autoturisme noi achizitionate de la un dealer din Romania. De asemenea, clientii pot atasa politei RCA si clauza de decontare directa, cu ajutorul careia sa poata fi despagubiti de catre Generali Romania, conform conditiilor legale, in cazul in care vehiculul le este avariat intr-un accident rutier.

Alaturi de optiunea de achizitie online a politelor RCA, clientii Generali pot scurta timpul de asteptare pentru deschiderea dosarului de dauna, notificand evenimentul in sectiunea dedicata de pe generali.ro. Acest instrument este destinat posesorilor de polite auto (Casco si RCA) si de locuinte, deschiderea dosarului efectuand-se prin completarea unui formular cu datele de identificare aferente si incarcand poze cu avariile.

In plus, pentru posesorii politelor de locuinte, este disponibila si facilitatea de autoconstatare pentru daune mai mici de 1.500 de lei, cu ajutorul careia pot primi despagubirea direct in cont, fara a se mai deplasa la centrele de daune Generali. De asemenea, optiunea traditionala de contact ramane accesibila prin intermediul call-center-ului Generali, la numarul 0372.01.02.02.

Citeste si:
Generali extinde acoperirea asigurărilor de viață și pentru...
Generali extinde acoperirea...

In prezent, clientii pot gasi pe raftul virtual Generali Romania atat polite RCA, cat si asigurari de calatorie.

Sursa foto: BalkansCat / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri