Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, promite ca va modifica OUG 114, despre care spune ca a distrus economia, si ca va elimina TVA defalcat. "Voi face tot ce imi sta in putinta, impreuna cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu, sa revigorez comisia comuna romana-rusa care are ca obiectiv repatreirea aurului de la Moscova", a mai precizat Citu.

Rectificarea bugetara se numara printre prioritatile ministrului propus al Finantelor Publice, Florin Citu.

"Primul si primul lucru pe care trebuie sa-l facem este rectificarea bugetara", a anuntat, marti, Florin Citu, propus pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Finantelor Publice.

Acesta a mentionat ca ultimele date disponibile (cu privire la executia bugetara pe 2019, n.r.) sunt cele aferente lunii august.

El a afirmat ca este important ca Romania sa respecte nivelul de deficit bugetar pentru a nu atrage sanctiunea de infringement.

Al doilea obiectiv mentionat de ministrul propus a fost Legea Bugetului Public.

Florin Citu a spus ca are in vedere masuri imediate si masuri pe termen scurt.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri