Omniasig asigura din nou flota de 25 de aeronave a Tarom

Omniasig asigura pentru al doilea an consecutiv flota operatorului aerian national Tarom. Politele de asigurare Casco Toate Riscurile (inclusiv piese de schimb si echipamente) si Raspundere Civila intra in vigoare la data de 1 decembrie 2019 si sunt valabile timp de 12 luni, pana pe 30 noiembrie 2020.

Omniasig nu a oferit detalii cu privire la suma asigurata si prima de asigurare aferente noului contract, insa, potrivit informatiilor din presa, cel incheiat la finalul lunii noiembrie din 2018 avea o prima de asiguare de 1,8 milioane de euro, in crestere cu 17% comparativ cu anul anterior.

Tarom dispune de o flota de 25 de avione cu o varsta medie de 16,4 ani, din care 9 aeronave ATR, 4 aeronave Airbus A318 si 12 aeronave Boeing 737.

Omniasig Vienna Insurance Group este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.

Citeste si:
Polițe de asigurare plătite online: cum funcționează soluția...
Polițe de asigurare plătite...
Sursa foto: Dirk Daniel Mann / Shutterstock
Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri