Societe Generale European Business Services (SG EBS), parte a Grupului International Societe Generale, incepe o colaborare de un an cu un nou start-up intitulat Hire up.

Prin asocierea cu Hire up, SG EBS isi continua strategia de transformare digitala, sprijina ecosistemul romanesc de start-ups si merge mai departe cu angajamentul de a investi in comunitatea din care face parte. Acest parteneriat inseamna promovarea locurilor de munca din dominiul IT disponibile in cadrul SG EBS pe platforma Hire up, platforma ce permite oamenilor sa-si recomande prietenii sau cunostintele din comunitatea din care fac parte pentru posturile vacante.

Hire up este o platforma de recrutare „Peer-to-Peer” care recompenseaza recomandarile de succes. Lansata in februarie 2019, platforma Hire up ajuta companiile sa isi atinga tintele de recrutare, intr-o piata a muncii extrem de competitiva, conectandu-le cu recomandari de la o intreaga comunitate si nu doar de la angajatii lor. Pe Hire up, candidatii nu aplica la pozitiile vacante, ci sunt recomandati de catre persoane din reteaua lor la oportunitatile care li se potrivesc cel mai bine.

Societe Generale European Business Services, prezent pe piata din Romania din 2011, isi asuma in toate activitatile sale cele patru valori de baza ale Grupului International SG: spirit de echipa, responsabilitate, inovatie si angajament. Pentru a stimula inovatia, compania a organizat in ultimii 3 ani, un program de tip accelerator, numit Catalyst, dedicat start-up-urilor romanesti. In cadrul programului, echipele participante au lucrat in modul Agile pentru a dezvolta produse tehnologice necesare rezolvarii unor provocari de afaceri ale companiei SG EBS.

Colaborarea noastra cu start-up-urile romanesti a inceput cu prima editie a programului Catalyst si va continua deoarece transformarea digitala a sistemului bancar nu este doar un lucru „nice-to-have”, este o necesitate reala. Asadar, nu a fost o surpriza asocierea noastra cu platforma Hire up, ci pasul urmator pentru implicarea noastra in ecosistemul de start-up romanesc. Este o placere pentru noi sa sprijinim acest tip de initiative minunate si ii incurajam pe toti cei care au o idee diferita si inovatoare sa mearga mai departe si sa munceasca din greu pentru ca visele lor sa devina realitate. Vom sustine intotdeauna pe cat posibil viziunea si planurile lor pentru un viitor mai bun, a declarat Matthieu Pasquier, CEO al SG EBS.

Suntem recunoscatori celor de la SG EBS pentru entuziasmul si deschiderea cu care au adoptat ideea noastra de transformare a recrutarii. Ne bucuram sa ii avem alaturi de noi in acest demers de democratizare al recrutarii, in care orice profesionist, indiferent daca are sau nu background de recrutare, se poate implica si obtine o recompensa pentru identificarea candidatilor potriviti. Feedback-ul partenerilor nostri este critic pentru directia in care va evolua platforma si ne bucuram sa avem alaturi de noi un angajator de top alaturi de care sa construim mai departe. Mihaela Nedelcu, Fondator Hire up.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri