Druid, companie specializata in dezvoltarea de asistenti virtuali inteligenti (chatboti) pentru organizatii de tip Enterprise, anunta semnarea unui parteneriat tehnologic cu Vonage, unul dintre liderii globali de solutii de business in cloud specializat in solutii de comunicare de tip mesagerie, chat, social media, video sau voce. Prin acest parteneriat, chatbotii Druid vor fi capabili sa preia comenzi si sa raspunda prin WhatsApp, cel mai utilizat canal de comunicare din lume.

Parteneriatul intre Druid si Vonage (fosta Nexmo, Vonage API Platform) a venit in urma cererii tot mai ridicate din piata locala pentru asistenti virtuali inteligenti care sa comunice prin WhatsApp. In prezent WhatsApp are peste 1.5 miliarde de utilizatori in peste 180 de tari si este folosit pe scara larga in cadrul comunitatilor de business.

Vonage ofera solutii de integrare cu aplicatii software (APIs) si solutii de mesagerie, comunicatii vocale si video, care permit intreprinderilor imbunatatirea experientei de interactiune cu clientii. API-urile Vonage ofera posibilitatea de a se integra cu solutia de afaceri WhatsApp. Astfel, asistentii virtuali Druid pot oferi oricarui angajat, client, furnizor sau partener de afaceri acces la informatii critice.

Prin integrarea cu WhatsApp Business API, un chatbot Druidva permite oricarui angajat, client, partener sau furnizor sa discute si sa schimbe informatii cu sistemele interne dintr-o organizatie (ERP, CRM, BI) prin intermediul WhatsApp-ului. Utilizatorii vor putea aduce intr-un mediu de comunicare comun si familiar raspunsuri la cele mai complexe intrebari de business, prin tehnologii de tip AI (Artificial Intelligence), NLU (Natural Language Understanding), ML (Machine Learning) sau OCR (Optical Character Recognition).

„Acest parteneriat combina puterea platformei de comunicatii API Vonage cu expertiza platformei de dezvoltare si antrenare de asistenti virtuali inteligenti Druid pentru a ajuta organizatiile mari sa-si imbunatateasca prin digitalizare experienta consumatorilor si performantele financiare.” declara Mark Summerson, Global VP API Partners, Vonage.

„Parteneriatul cu Vonage reprezinta un pas major in strategia noastra de pozitionare Druid ca un hub conversational modern. Adaugarea WhatsApp-ului, cu toate avantajele de securitate, localizare sau rata superioara de livrare a mesajelor, va aduce un plus de valoare tuturor organizatiilor Enterprise care pun accent pe inovatie, hiper-personalizare, simplitate si confort prin tehnologie” declara Daniel Balaceanu, Product Management Director Druid.

Sursa foto: Alex Ruhl / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri