Cum sa stai gratuit in lounge-ul din aeroport daca ti-a intarziat zborul si ai Revolut

Compania Collinson care activeaza pe segmentul beneficiilor si loializarii si Revolut au facut un parteneriat in urma caruia o parte dintre utilizatorii FinTech-ului au acces gratuit in lounge-urile aeroporturilor din intreaga lume atunci cand zborurile au intarzieri.


Utilizatorii Revolut cu abonamente Premium si Metal ale caror zboruri au intarziere de cel putin o ora vor avea acces gratuit in 1000+ lounge-uri din peste 500 de aeroporturi din mai mult de 100 de tari, conform unui comunicat de presa emis de catre startup-ul FinTech.

Accesul in lounge include gustari si racoritoare gratuite, Wi-Fi gratuit, ziare si reviste, precum si posibilitatea de a folosi facilitati pentru business si conferinte, in functie de disponibilitatea acestora. Clientii cu abonamente Premium pot oferi acces gratuit unei alte persoane in lounge pentru a se bucura de aceleasi beneficii, in timp ce utilizatorii Metal pot fi insotiti gratuit de alte trei persoane.

Pentru a folosi acest beneficiu utilizatorii Premium si Metal trebuie sa intre in aplicatie si sa introduca informatiile despre zbor. In cazul in care zborul inregistrat are o intarziere mai mare de 60 de minute, utilizatorii vor primi imediat, direct in aplicatie, un tichet de acces gratuit in lounge-ul din aeroport.

Optiunea o gasiti in sectiunea tablou de bord, lounge-uri. Odata ce ati intrat in sectiune, in partea de jos a ecranului apare mesajul "zborul tau este intarziat?" pe care trebuie sa il selectati. Mai departe sunteti trimis intr-o fereastra unde va sunt cerute informatii precum data plecarii, locul de unde plecati si destinatia, inclusiv numarul zborului. Informatiile sunt analizate, iar in cazul in care intarzierea depaseste 60 de minute veti primi un tichet de acces gratuit in lounge direct in aplicatie.

Citeste si:
Irina Scarlat părăsește Revolut! La câți clienți a ajuns fintech-ul...
Irina Scarlat, managerul care...

Pentru a vedea daca lounge-ul aeroportului in care te afli este disponibil, intra in sectiunea "adauga permis de lounge", unde gasesti intreaga lista.

Sursa foto: Catarina Belova / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri