Eurolife Asigurări România amână plata primelor și extinde perioada de grație

Compania Eurolife Asigurări România amână plata primelor și extinde perioada de grație pentru clientii sai, in contextul dificil pe care țara noastră îl traversează, al epidemiei de coronavirus.

Ca urmare, toți clienții care au contracte de asigurare încheiate cu Eurolife Asigurări România vor beneficia de extinderea perioadei de grație pentru plata primelor până la dată de 30 aprilie 2020. Pe parcursul acestei perioade, compania spune că acoperă riscurile aferente polițelor, conform condițiilor contractuale. Sunt vizate de această măsură toate tipurile de asigurări de viață și asigurări generale din portofoliul companiei.

De asemenea, preluarea solicitărilor clienților și gestionarea dosarelor de daună se desfășoară în condiții normale, respectând fluxul obișnuit.

"Incă de la apariția primelor cazuri diagnosticate pe teritoriul României cu virusul COVID19, Eurolife a luat toate măsurile necesare pentru siguranța angajaților și a clienților săi. Astfel, în această perioadă, toată echipa Eurolife lucrează la distanță, fiind la dispoziția clienților săi pe toate canalele de comunicare: asigurări@eurolife-asigurări.ro și 031/423 00 80.

Eurolife ERB Asigurări România are o experiență de peste 11 ani pe piața locală și acoperă: asigurări de viaţă, asigurări de invaliditate, asigurări de şomaj, asigurări de imobil, asigurări de accidente, asigurări de sănătate, asigurări de răspundere civilă, unit-linked, asigurări de călătorie. Eurolife ERB România include companiile Eurolife ERB Asigurări de Viaţă şi Eurolife Asigurări Generale, fiind o subsidiară a Eurolife ERB Insurance Group.

Citeste si:
Conducerea celui mai mare asigurator, preluată de Fondul de Garantare
BREAKING: City Insurance, cel...

Sursa foto: Jo Panuwat D / Shutterstock
Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri