Compania Eurolife Asigurări România amână plata primelor și extinde perioada de grație pentru clientii sai, in contextul dificil pe care țara noastră îl traversează, al epidemiei de coronavirus.

Ca urmare, toți clienții care au contracte de asigurare încheiate cu Eurolife Asigurări România vor beneficia de extinderea perioadei de grație pentru plata primelor până la dată de 30 aprilie 2020. Pe parcursul acestei perioade, compania spune că acoperă riscurile aferente polițelor, conform condițiilor contractuale. Sunt vizate de această măsură toate tipurile de asigurări de viață și asigurări generale din portofoliul companiei.

De asemenea, preluarea solicitărilor clienților și gestionarea dosarelor de daună se desfășoară în condiții normale, respectând fluxul obișnuit.

"Incă de la apariția primelor cazuri diagnosticate pe teritoriul României cu virusul COVID19, Eurolife a luat toate măsurile necesare pentru siguranța angajaților și a clienților săi. Astfel, în această perioadă, toată echipa Eurolife lucrează la distanță, fiind la dispoziția clienților săi pe toate canalele de comunicare: asigurări@eurolife-asigurări.ro și 031/423 00 80.

Eurolife ERB Asigurări România are o experiență de peste 11 ani pe piața locală și acoperă: asigurări de viaţă, asigurări de invaliditate, asigurări de şomaj, asigurări de imobil, asigurări de accidente, asigurări de sănătate, asigurări de răspundere civilă, unit-linked, asigurări de călătorie. Eurolife ERB România include companiile Eurolife ERB Asigurări de Viaţă şi Eurolife Asigurări Generale, fiind o subsidiară a Eurolife ERB Insurance Group.

Citeste si:
Un al doilea asigurator anunta ca acopera riscurile provocate de...
BRD Asigurări de Viață și BRD...

Sursa foto: Jo Panuwat D / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Coronavirus: Banca Mondială este pregătită să aloce 160 de miliarde de dolari
Setari Cookie-uri