Compania Eurolife Asigurări România amână plata primelor și extinde perioada de grație pentru clientii sai, in contextul dificil pe care țara noastră îl traversează, al epidemiei de coronavirus.

Ca urmare, toți clienții care au contracte de asigurare încheiate cu Eurolife Asigurări România vor beneficia de extinderea perioadei de grație pentru plata primelor până la dată de 30 aprilie 2020. Pe parcursul acestei perioade, compania spune că acoperă riscurile aferente polițelor, conform condițiilor contractuale. Sunt vizate de această măsură toate tipurile de asigurări de viață și asigurări generale din portofoliul companiei.

De asemenea, preluarea solicitărilor clienților și gestionarea dosarelor de daună se desfășoară în condiții normale, respectând fluxul obișnuit.

"Incă de la apariția primelor cazuri diagnosticate pe teritoriul României cu virusul COVID19, Eurolife a luat toate măsurile necesare pentru siguranța angajaților și a clienților săi. Astfel, în această perioadă, toată echipa Eurolife lucrează la distanță, fiind la dispoziția clienților săi pe toate canalele de comunicare: asigurări@eurolife-asigurări.ro și 031/423 00 80.

Eurolife ERB Asigurări România are o experiență de peste 11 ani pe piața locală și acoperă: asigurări de viaţă, asigurări de invaliditate, asigurări de şomaj, asigurări de imobil, asigurări de accidente, asigurări de sănătate, asigurări de răspundere civilă, unit-linked, asigurări de călătorie. Eurolife ERB România include companiile Eurolife ERB Asigurări de Viaţă şi Eurolife Asigurări Generale, fiind o subsidiară a Eurolife ERB Insurance Group.

Sursa foto: Jo Panuwat D / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri