Raiffeisen Bank România face o serie de precizări cu privire la activitatea băncii, dedicată IMM-urilor, în această perioadă în care mediul de afaceri se confruntă cu provocările aduse de către răspândirea virusului COVID-19

Banca oferă asistență personalizată, în timp real afacerilor care întâmpină greutăți semnificative în contextul pandemiei COVID 19 și a început implementarea de astfel de măsuri, în sensul:

  • amânării cu 3 luni a ratelor de capital
  • prelungirii pe o perioada intre 3 și 12 luni a linii de credit scadente în perioada imediat următoare;

Totodata, banca precizează că a simplificat în regim de urgență, fluxurile interne și documentația necesară, astfel încât aceste modificări să poată fi implementate cu un minim de efort din partea clientului, iar o parte dintre clienți să beneficieze de prelungiri ale perioadei, fără să fie necesar sa se deplaseze la banca.

Conform băncii, în calitate de reprezentant legal al unei persoane juridice, dacă sunteți în carantină, autoizolare sau alte situații speciale și considerați că veți avea probleme cu plata la timp a ratelor la credite, trebuie să vă adresați telefonic persoanei care gestionează relația cu compania dvs. (responsabilul dvs. de client sau director agenție) sau să contactați banca la numărul de telefon 021 306 3007.

”Urmărim îndeaproape măsurile adoptate de Guvern privind sprijinirea IMM-urilor și, în plus, lucrăm alături de partenerii noștri internaționali (BERD, BEI, FEI) la implementarea unor soluții care să sprijine acest sector, atât de important pentru funcționarea economiei naționale. De îndată ce acestea vor fi disponibile, le vom putea oferi rapid clienților noștri”, adaugă banca.

Raiffeisen Bank a creditat în 2019 peste 13.300 de antreprenori, iar 4800 dintre ei au beneficiat de împrumuturi prin programe dedicate de la instituții financiare internaționale.

La finalul anului trecut, Raiffeisen Bank avea în portofoliu aproape 2,2 milioane de persoane fizice, peste 92.000 de IMM-uri și 5.700 de companii mari și medii. Totodata, banca are o rețea de 800 ATM-uri, 300 mașini multifuncționale (MFM-uri) și 22.000 de POS-uri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri