BCR Leasing oferă personalului medical implicat în combaterea noului coronavirus mașinile electrice din flota de car sharing eGo.

Pentru sprijinul personalului medical implicat în combaterea virusului în aceste zile, BCR Leasing oferă 3 mașini către Serviciul de Ambulanță București - Ilfov (SABIF), 3 mașini către Serviciul de Ambulanță Timiș și 3 mașini către Serviciul de Ambulanță Constanța, cu posibilitate de suplimentare. Modelele BMW i3 vor fi utilizate pentru transportul de medicamente, vizite la pacienți și, dacă va fi nevoie, pentru testări la domiciliu.

BCR a anunțat săptămâna trecută un sprijin financiar de 2,5 milioane de lei pentru lupta împotriva pandemiei COVID-19, banii fiind deja direcționați către spitalele locale, comunitățile și ONG-urile implicate în procurarea și colectarea materialelor sanitare, sprijinul persoanelor vulnerabile, în educația privind prevenția și protejarea oamenilor, dar și către eforturile de a asigura învățământul de la distanță.

Flota de mașini eGO este administrată de Mojito Software, care oferă acces personalului medical la automobilele electrice prin intermediul aplicație de telefon mobil. Mașinile puse la dispoziția serviciilor medicale sunt individualizate cu stickere de culoare verde, cu denumirea "TRANSPORT MEDICAL" și vor trece printr-un proces de dezinfecție înainte de predare.

În acest demers s-au alăturat BMW România și Renovatio. Importatorul mărcii BMW în România donează 7 wallbox-uri pentru încărcarea automobilelor electrice ce vor fi montante in cadrul stațiilor de ambulanță din București, Timișoara și Constanța. Renovatio, operatorul celei mai mari rețele de stații publice de încărcare din România, oferă încărcări gratuite în rețeaua e-Charge pentru mașinile puse la dispoziția personalului medical.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri