În contextul evoluției noului Coronavirus în România, Patria Credit IFN anunță măsuri de sprijin pentru micii producători și antreprenori din mediul rural, gândite atât pentru a le proteja sănătatea, cât si pentru ca aceștia să reziste în această criză și să își continue activitatea.

“Suntem alături de micii producători din mediul rural de peste 15 ani și cu siguranță nu vom înceta acum sau în perioada următoare pandemiei. Digitalizarea serviciilor noastre este un proiect mai amplu, ce se afla deja în implementare de la începutul anului, acum am făcut doar câțiva pași mai rapid. Creditarea este în continuare deschisă, în plus chiar lansăm Noul Credit Punte Tomatina ce este o metodă de a sprijini producătorii să își continue activitatea până când primesc subvențiile de la stat pentru producția de tomate. Avem soluții și pentru clienții afectați de pandemie, care ne dorim să îi ajute pe producători să treacă peste această perioadă cu bine, prin modalități de restructurare a creditelor, iar în același timp, căutăm modalități prin care să le susținem activitatea și vânzările, prin soluții online. Să găsim soluții de ajutor pentru clienții noștri este o responsabilitate pe care ne-am asumat-o dintotdeauna, o vom face cu atât mai mult acum în această perioadă”, spune Raluca Andreica, Director General, Patria Credit IFN.

Măsurile pentru protejarea sănătății, prevăd, alături de reducerea programului de lucru a unităților, la intervalul 09:00 – 15:00, și instalarea unor căsuțe poștale la intrarea în fiecare unitate, unde pot fi colectate actele pentru dosare de creditare aflate deja în lucru.

Soluțiile digitale sunt cele recomandate și aplicate atât pentru noii clienți, cât și pentru cei mai vechi. Pentru accesarea unor noi credite, Patria Credit IFN pune acum la dispoziție opțiune de creditare online, prin care clienții sunt ghidați de angajații IFN-ului pentru finalizarea procesului. În cazul clienților deja existenți, Patria Credit IFN recomandă utilizarea serviciului de plată online a ratelor, cu cardul, direct pe site-ul companiei. Acest nou serviciu a fost implementat la începutul acestui an și deja este utilizat de o parte dintre clienți.

Ce oferă creditul punte Tomatina

Creditul Punte Tomatina este un produs destinat micilor legumicultori înscriși în programul de stimulare a producției de tomate, care acordă, în avans, până la 70% din subvenția aprobată (maxim 10.000 lei). Creditul se acordă rapid, banii sunt disponibili în doar 2 zile de la solicitarea creditării, iar plata se realizează foarte simplu, la încasarea subvenției.

"Având o experiență bogată în microfinanțare și fiind una dintre cele mai puternice și dinamice instituții financiar nebancare din România, activitatea Patria Credit IFN a fost de curând recunoscută de Codul European de Bună Conduită, inițiat de Direcția pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Afaceri Sociale şi Incluziune, din cadrul Comisiei Europene, pentru calitatea și impactul activității de microfinanțare realizate în România. În acordarea recunoașterii au fost evaluați peste 160 de indicatori, iar Patria Credit a atins nivelul de conformitate de 96%", se arată în comunicatul Patria Credit IFN.

Sursa foto: eugenegurkov_Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri