Omer Tetik: Poate să fie un început foarte bun în antreprenoriat după Covid-19

Perioada aceasta este una bună de investit, de început un business pentru un antreprenor care are un plan bun şi o pasiune despre ce vrea să facă, a declarat, marţi, directorul general al Băncii Transilvania, Omer Tetik.

"Poate să fie un început foarte bun în antreprenoriat. Tenacitatea este foarte importantă. Nu poţi să renunţi la prima provocare chiar dacă este o provocare mare, a spus Omer Tetik, potrivit Agerpres.

Sigur, "fiecare business, fiecare antreprenor are probleme specifice, individuale, doar că acum este momentul să te gândeşti cum poţi să te redresezi, cum poţi să relansezi ce ai învăţat, cu ce ai rămas, cu resurse limitate ce poţi să faci. Ce poate să facă partenerul tău de banking, fie BT fie o altă bancă, pentru ține în perioada asta. Nicicum nu ar recomanda acest stop loss (stoparea pierderii - n. r.) într-o perioadă atât de volatilă sentimental. Vedem şi pe piaţa de capital".

În opinia sa, după Covid-19, "o să vedem o ţară mult mai dezvoltată, desigur în anumite domenii, începând de la Agri, Food, producţie automotive şi aşa mai departe, dar şi multe oportunităţi pentru cei care au un business sau vor să înceapă un business. Sigur, nu există o dată calendaristică, ar fi bine de la 1 iulie sau din august, dar dacă cineva are un plan bun şi o pasiune despre ce vrea să facă, cred că este o perioadă bună de investit, de început un business".

Întrebat despre modul în care crede că va arăta economia României peste 10 ani, el a afirmat că încearcă să evite prognozele ambiţioase "pentru că acum 6 luni nu eram în stare să estimăm ce va fi în aprilie - mai 2020". Reprezentantul Băncii Transilvania a susţinut că suntem într-un moment "destul de emoţional", dar că această criză poate aduce o oportunitate.

Citeste si:
Tetik, BT: Trebuie sa gasim modalitati de a aduce diaspora inapoi
Omer Tetik, CEO Banca...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri