Pago caută următoarele 15 ONG-uri pentru a le ajuta să strângă donații necomisionate și recurente, online sau direct din aplicație

Pago, aplicația pentru plăți care a ajuns la peste 3,5 milioane de facturi plătite și peste 180.000 de utilizatori activi lunar, caută următoarele 15 ONG-uri care vor fi susținute prin donații, fără costuri suplimentare. Acestea vor putea primi donații fie prin aplicația Pago, online la doneaza.pago.ro sau de pe site-urile ONG-urilor. Selecția va include o perioadă de înscriere, urmată de o sesiune de jurizare și apoi etapa finală în care publicul va vota.

Donează cu Pago se adresează atât utilizatorilor Pago, cât și oricărei persoane care vrea să facă o donație online, fără să fie nevoie să descarce aplicația. Toate donațiile sunt necomisionate și foarte rapide, datele de plată fiind introduse o singură dată în aplicație. În plus, donatorii sunt informați periodic despre progresele proiectelor pentru care au donat și modul în care au fost folosiți banii.

În primele 8 luni din prima ediție, cele 15 cauze selectate au strâns 150.000 de lei de la peste 1.600 de donatori unici. Din totalul donațiilor din 2020, peste 45% au fost recurente, ceea ce oferă acestor cauze un plus de stabilitate financiară.

La această nouă ediție se poate înscrie orice ONG înființat de minimum un an și cu activitate în ultimele 8 luni. O poate face până la data de 19 august 2020 în secțiunea dedicată.

Prima etapă a selecției presupune jurizarea tuturor aplicațiilor eligibile de către un juriu format din profesioniști în domenii relevante pentru această competiție. Aceștia sunt:

Citeste si:
Cighi, Pago: Utilizatorii ne întreabă cum pot plăti facturile celor...
Coronavirus| Cighi, Pago:...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...
  • Alina Kasprovschi – Director Executiv, Fundația Comunitară București
  • Cătălin Crețu – Director General, România, Croaţia, Malta şi Slovenia Visa Europe
  • Florin Ghindă – fondator România Pozitivă
  • Iuliana Rada – Director Program, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile
  • Mădălina Dina – CSR Specialist, Banca Transilvania
  • Mirabela Amarandei – expert educație
  • Ștefan Teișanu – Director, Centrul Cultural Clujean
  • Răzvan Enache –Business Development Manager, Wall-Street.ro
  • Dr. Vasi Rădulescu – medic specialist, scriitor, antreprenor
  • Adrian Cighi – co-fondator Pago.

Ulterior, orice persoană interesată poate vota ONG-urile pe care dorește să le regăsească pe lista Donează cu Pago.

“Ne bucurăm să putem susține în continuare sectorul neguvernamental pentru a strânge fonduri pentru cauzele propuse, într-un mod rapid, sigur și necomisionat. Donațiile strânse până acum în prima ediție, pentru organizații mici și mari, naționale sau locale, ne confirmă că românii donează din ce în ce mai mult și apreciază transparența și simplitatea în tot acest proces. Așteptăm cu nerăbdare să cunoaștem organizațiile cu care vom lucra în următorul an”, au declarat Adrian Cighi și Alexandru Gala-Popescu, co-fondatori Pago.

Donează cu Pago are susținerea Băncii Transilvania, Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile și a Fundației Comunitare București.

Citeste si:
Mastercard: FinTech-ul romanesc, tot mai vizibil pe harta Europei
Cosmin Vladimirescu,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri