BRD Asigurări de Viață și-a extins oferta de asigurări de sănătate cu o ofertă dedicată companiilor cu 5 până la 20 de angajați. Oferta anterioară se adresa angajatorilor cu echipe formate din minimum 20 de angajați.

"Perioada recentă a atras mai mult decât de obicei atenția angajatorilor asupra importanței stării de sănătate a angajaților lor. În acest context, în care sănătatea a devenit o prioritate a realității actuale, am adaptat asigurarea de sănătate de grup existentă. Acum poate fi inclusă de companiile cu minimum 5 angajați în pachetul de beneficii oferite acestora. Păstrăm și pentru această variantă de asigurare acoperirea în mod excepțional a riscului de spitalizare în cazul infectării cu COVID-19", a declarat Arnaud de la Hosseraye, director general BRD Asigurări de Viață.

Asigurarea de sănătate BRD MedCare pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii este disponibilă prin rețeaua de agenții BRD, în 3 pachete de asigurare: Esențial, Confort și Premium.

BRD Asigurări de Viață face parte din grupul Société Générale și are că principali acționari compania franceză de asigurări Sogecap S.A. și BRD-Groupe Societe Generale S.A. Compania este prezența în România de peste 11 ani și deține în portofoliu soluții de asigurări de viață, cu sau fără componentă de investiție, precum și asigurări de sănătate.

Sursa foto: Mizkit / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri