BRD Asigurări de Viață a extins asigurarea contra Covid-19 și pentru companii sub 20 de angajați

BRD Asigurări de Viață și-a extins oferta de asigurări de sănătate cu o ofertă dedicată companiilor cu 5 până la 20 de angajați. Oferta anterioară se adresa angajatorilor cu echipe formate din minimum 20 de angajați.

"Perioada recentă a atras mai mult decât de obicei atenția angajatorilor asupra importanței stării de sănătate a angajaților lor. În acest context, în care sănătatea a devenit o prioritate a realității actuale, am adaptat asigurarea de sănătate de grup existentă. Acum poate fi inclusă de companiile cu minimum 5 angajați în pachetul de beneficii oferite acestora. Păstrăm și pentru această variantă de asigurare acoperirea în mod excepțional a riscului de spitalizare în cazul infectării cu COVID-19", a declarat Arnaud de la Hosseraye, director general BRD Asigurări de Viață.

Asigurarea de sănătate BRD MedCare pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii este disponibilă prin rețeaua de agenții BRD, în 3 pachete de asigurare: Esențial, Confort și Premium.

BRD Asigurări de Viață face parte din grupul Société Générale și are că principali acționari compania franceză de asigurări Sogecap S.A. și BRD-Groupe Societe Generale S.A. Compania este prezența în România de peste 11 ani și deține în portofoliu soluții de asigurări de viață, cu sau fără componentă de investiție, precum și asigurări de sănătate.

Citeste si:
Un al doilea asigurator anunta ca acopera riscurile provocate de...
BRD Asigurări de Viață și BRD...
Sursa foto: Mizkit / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri