TBI Bank raportează un profit net de 8,2 milioane de euro pentru prima jumătate a anului

TBI Bank raportează un profit net consolidat de 8,2 milioane de euro, conform rezultatelor neauditate ale băncii pentru prima jumătate a anului 2020, cu 16% sub nivelul din aceeași perioadă a anului trecut.

Activele au crescut cu 8% până la 504 milioane euro la sfârșitul lunii iunie. În prima jumătate a anului 2020, TBI Bank a acordat credite noi în valoare de 150 milioane euro în țările în care operează, care au contribuit la creșterea portofoliului consolidat până la 359 milioane euro. În același timp, depozitele TBI Bank au înregistrat un avans de 10% până la 312 milioane euro.

În prima jumătate din 2020, TBI Bank a înregistrat peste 500.000 de cereri de credit online și offline în România și Bulgaria, dintre care 160.000 de împrumuturi au fost acordate.

„Rezultatele financiare din primul semestru sunt dovada clară că planul nostru de acţiune anti-Covid, bazat pe optimizarea costurilor, pe managementul lichidității și, foarte important, pe protejarea sănătății clienților și echipelor noastre, a dat rezultate. Ne-am implicat în fiecare zi pentru a sprijini miile de clienți, parteneri și prieteni. Privind în urmă la aceste momente dificile, suntem acum mai siguri ca niciodată că modelul nostru unic „phygital” oferă clienților sprijinul financiar necesar, iar partenerilor noștri comercianți oportunitățile de a crește chiar și în vremuri fără precedent.” spune Petr Baron, CEO al TBIF (TBI Bank).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri