BRD Groupe Société Générale are la dispoziție, din partea FNGCIMM, un plafon de garantare care permite acordarea de credite ”Noua Casă” în valoare totală de aproximativ 500 de milioane de lei.

În cadrul Programului, banca acordă credite cu o dobândă de IRCC + 2pp, valoarea maximă a unui împrumut fiind de 66.500 de euro (echivalent în lei) pentru finantarea unui imobil nou sau vechi, de o valoare maxima de 70.000 de euro, caz in care avansul este de 5%, respectiv de 119.000 de euro (echivalent în lei) pentru finantarea unui imobil nou cu valoare mai mare de 70.000 de euro, caz in care avansul este minimum 15%.

Perioada maximă de creditare este de 360 de luni, împrumuturile urmând să finanțeze imobile finalizate, noi sau vechi.

”Atât prin oferta proprie, cât și prin programele garantate de stat, BRD a finanţat achiziţia zeci de mii de locuinţe în toată ţara. Prin interesul manifestat de categorii largi de clienţi, programul cu garanții de stat şi-a dovedit utilitatea, iar BRD doreşte să îl facă accesibil şi în continuare celor care doresc să beneficieze de avantajele sale. Considerăm programul Noua Casă un complement binevenit pentru oferta internă a BRD și suntem convinși că oferim astfel o gamă completă de produse ipotecare”, a spus Radu Topliceanu, Director General adjunct al BRD, responsabil pentru activitatea retail.

BRD este un actor de tradiție în programele de garantare derulate de stat prin intermediul FNGCIMM. Banca a acordat, în 2009, primul credit în cadrul programului Prima Casă. În total, BRD a acordat peste 57.000 credite Prima Casă, în valoare de aproximativ 10,1 miliarde de lei.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri