BRD lansează YOU, noua sa aplicație de banking digital pentru realizarea în siguranță a operațiunilor bancare de zi cu zi.

Aplicația YOU BRD oferă, în versiunea de lansare, acces la un prim set de funcționalități (consultare cont, transferuri, schimb valutar, istoric încasări și plăți, extrase de cont). Aplicația este, în faza actuală, disponibilă pentru un număr limitat de utilizatori, urmând să devină gradual disponibilă pentru întreaga bază de clienți.

După descărcarea din magazinele de aplicații, clienții BRD o pot activa în mod exclusiv online, fără a fi nevoie de o vizită într-o agenție bancară.
Utilizatorii au acces la o platformă digitală bancară similară, indiferent de canalul prin care este accesată (telefon mobil sau browser web).

”Noua platformă ”YOU empowered by BRD” este rodul unei colaborări strânse între diverse departamente din bancă, lucrând în metodologie Agile în Digital Hub-ul BRD, împreună cu unele dintre cele mai importante companii de profil din lume. Ea va acoperi nevoia clienților noștri de a folosi o aplicație de banking digital relevantă pentru prezent și viitor, o platformă care este dezvoltată beneficiind de progresele tehnologiei și care va evolua către un parcurs digital complet și personalizat al clientului”, a spus Radu Topliceanu, Directorul General adjunct al BRD, coordonator al activităților de retail.

Gama de funcționalități a aplicației va fi constant îmbogățită prin lansări care se vor succeda la intervaluri de aproximativ 2 luni. Până la retragerea aplicațiilor MyBRD, YOU va funcționa în paralel cu acestea. YOU BRD este disponibilă pentru download în magazinele de aplicații Apple și Android.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri