Valoarea de piață a criptomonedei dezvoltate de sibienii de la Elrond a depășit un miliard de dolari

Elrond, startup-ul sibian de blockchain, anunță depășirea sumei de un miliard de dolari ca valoare a pieței reprezentate de propria criptomonedă, Elrond EGLD.

Valoarea de piața a criptomonedei Elrond a depășit pentru o perioadă de timp pragul de un miliard de dolari, așa cum se poate observa în imaginea de mai jos.

Intre timp, ca urmare a volatilității pe care criptomonedele o au, valoarea de piață a Elrond se situează în momentul publicării acestei știri la 987 de milioane de dolari, valoarea per unitate fiind de 59,88 de dolari, înregistrând o creștere de 24% în ultimele 24 de ore.

Pentru a susține ritmul și viteza de creștere, Elrond se pregătește pentru extinderea pe piața americană, conform unui comunicat de presă transmis la începutul acestui an.

Citeste si:
Bitcoin doboară un nou record: prețul este de 5 ori mai mare decât...
Bitcoin doboară un nou...

„Felicit echipa, comunitatea și partenerii pentru efortul depus! Elrond este la începutul unei perioade de expansiune accelerată, iar următorul pas pentru noi este lansarea aplicației de mobil Maiar. De la cărți, am trecut la eBooks, de la poșta la eMail, iar de la aur la eGold”, a spus Beniamin Mincu.

Elrond și Maiar folosesc criptomoneda eGold (EGLD) care face referință la ideea de aur digital. Rețeaua Elrond este capabilă să proceseze peste 15,000 de tranzacții pe secundă și poate scala cu cererea la peste 100,000 de tranzacții pe secundă.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri