CEC Bank, în colaborare cu FintechOS și compania de consultanță Deloitte au lansat cardul de credit ce se poate obține 100% online, în mai puțin de o oră, cu până la 24 de rate fără dobândă.

Pentru lansarea cardului de credit 100% online, CEC Bank a colaborat cu start-up-ul românesc FintechOS și cu compania de consultanță Deloitte. În cadrul platformei CEC_IN sunt folosite o serie de tehnologii inovative cum ar fi recunoașterea automată a datelor (OCR), preluarea automată a acestora în sisteme și recunoașterea facială liveness, precum și un mod automat de analiză și decizie.

Cardul se poate obține fără niciun drum la bancă, comparativ cu varianta clasică în care procesul de contractare durează două până la 3 zile.

Prin CEC_IN, magazinul virtual al CEC Bank, sunt disponibile două tipuri de carduri de credit: Visa Affinity și Visa Platinum, prin care pot fi contractate sume de până la 60 000 lei, respectiv 100 000 de lei. Celor care își fac card de credit 100% online, CEC Bank le oferă acces la Mobile Banking prin intermediul pachetului Bun Venit.

Cardul de credit este cel de-al treilea produs CEC Bank pe care l-am adus 100% în zona online într-un timp record, alături de pachetul de cont curent și creditul de nevoi personale – toate lansate în ultimul an. Accesarea serviciilor bancare ar trebui să fie la fel de simplă ca orice altă comandă la un magazin online și este un serviciu pentru care vedem că există cerere în piață. -Bogdan Neacșu, CEC Bank-

Clienții pot avea până la 24 de rate fără dobândă, pentru tranzacțiile de la orice comerciant din țară sau străinătate, în funcție de valoarea tranzacțiilor.

În cazul celor care nu optează pentru sistemul de rate fără dobândă, banca oferă o perioadă de grație de până la 59 de zile, iar suma minimă de rambursat este de doar 2,5% din suma datorată.

Dobânda este de 13,09% pe an (IRCC+11,42%), fiind datorată doar pentru sumele utilizate din limita de credit și care nu sunt rambursate până la data lunară de scadență.

Cardurile de credit CEC Bank pot fi folosite inclusiv pentru plăți cu telefonul mobil sau cu ceasul smart prin Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay sau aplicația CEC Pay.

Care sunt pașii pentru obținerea unui card CEC 100% online?

Pentru a intra în posesia unui card de credit 100% online, Visa Affinity sau Visa Platinum de la CEC Bank, cei interesați trebuie să parcurgă un flux online simplificat, care durează doar câteva minute.

Astfel, clientul selectează suma dorită, oferă informații despre situația financiară și statutul profesional, își introduce datele de identificare și intră într-un apel video cu un reprezentant al băncii.

Verificarea eligibilității, inclusiv interogarea veniturilor la ANAF și a istoricului de creditare, se realizează automat, iar acordurile din partea clientului sunt semnate electronic.

În cazul unui răspuns pozitiv, contractul se generează pe loc și este semnat tot electronic. În plus, CEC Bank le oferă celor care contractează un card de credit online acces la Mobile Banking și la un cont curent, astfel încât relația cu banca să se poată derula în continuare 100% online, inclusiv în ceea ce privește rambursarea ratelor.

CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale, având active de peste 36 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru din 2020. CEC Bank este o bancă universală românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri