Tailent, companie românească care dezvoltă soluții de eficientizare a afacerilor bazate pe tehnologia Robotic Process Automation (RPA) se aliază cu Visa în inițiativa Marile Afaceri Mici, pentru a aduce soluțiile de digitalizare mai aproape de antreprenorii români.

Compania susține prin roboții software inteligenți dezvoltați antreprenorii din România atât în dezvoltarea și automatizarea activității, cât și în procesul de configurare și creștere a prezenței în mediul digital, precum și în transferul online al elementelor esențiale ale afacerii.

Platforma Marile Afaceri Mici lansată recent de compania de tehnologii de plată Visa este concepută pentru antreprenorii care au nevoie de informații relevante și soluții care să-i ajute să se adapteze contextului economic actual, accelerând dezvoltarea în noua normalitate care a crescut nevoia de digitalizare și de experiențe digitale. Prin intermediul platformei, antreprenorii dispun de instrumente și servicii digitale care pot fi integrate în toate ariile din business.

Tailent, prin roboții software inteligenți disponibi și în platforma Visa își propune să contribuie la creșterea mediului antreprenorial din România prin democratizarea accesului la tehnologii de ultimă generație, care să susțină antreprenorii să se concentreze pe ideea lor de business, lăsând activitățile repetitive pe mâna roboților software inteligenți și a tehnologiei Robotic Process Automation (RPA).

Startup-urile, nu au fost complet ocolite de efectele pandemiei de Covid-19, iar nevoia lor de soluții de digitalizare este mai mare ca oricând. Decizia noastră de a ne alia cu Visa contribuie la accelerarea digitalizării acolo unde este cel mai mult nevoie.

- Mario Popescu, CEO Tailent -

Roboții Tailent pot fi puși la treabă într-un timp scurt în orice companie, indiferent de dimensiuni sau de domeniul de activitate și sunt gata să lucreze alături de echipele existente, eliminând procese repetitive și oferind oamenilor posibilitatea să-și folosească abilitățile și creativitatea în activități mai relevante, cu impact mai mare în strategia de creștere. Prin parteneriatul cu Visa, soluțiile Tailent pot fi accesate direct în platforma Marile Afaceri Mici.

Tailent se află într-un proces de expansiune accelerată și caută să consolideze o rețea solidă de parteneri, în România și în lume, în piețe din Europa, America Centrală și de Sud, SUA și Asia, prin care tehnologia Robotic Process Automation să ajute cât mai multe companii. Roboții dezvoltați pe baza tehnologiilor Tailent sunt deja utilizați de companii medii și mari din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, dar și instituții publice locale.

Tailent este un start-up românesc fondat în București. Compania dezvoltă tehnologii inovatoare de automatizare (RPA) care schimbă modul în care oamenii muncesc și fac business ajutând companiile să-și realizeze scopurile de automatizare, iar în acest sens compania a introdus Tailent Automation Platform (TAP).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri