Profesioniștii și micile afaceri vor putea plăti serviciile de pe platforma Necesit.ro și prin PayPoint

PayPoint România, operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail își anunță parteneriatul cu Necesit.ro, platformă ce are ca scop conectarea clienților cu profesioniștii de pe piața autohtonă. Astfel, toate businessurile de pe platformă își pot plăti rapid și în siguranță facturile, pentru lead-urile pe care aceasta le oferă, la oricare dintre cele peste 19.000 de terminale PayPoint.

În acest fel, PayPoint își extinde rețeaua de peste 180 de furnizori de telecomunicații, utilități, transport și servicii financiare, prin intermediul cărora colectează peste 100 de milioane de plăți de facturi.

Prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi alte facturi, respectiv:

  • gaz;
  • apă;
  • electricitat;
  • contravaloarea rovinietei;
  • a ratelor bancare;
  • servicii de securitate;
  • bilete de avion;
  • facturile emise de operatorii de telefonie;
  • internet şi cablu.

Mai mult, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

Mii de români caută, zilnic, pe platforma Necesit.ro servicii oferite de profesioniști locali. Platforma pune în legătură, rapid și gratuit, clienți din toată țara cu firme din diverse domenii, de la arhitecți, zugravi, acoperișari, electricieni, instalatori și până la firme de ferestre, servicii de contabilitate, web designeri, firme de curățenie, firme de pază și multe alte categorii.

Citeste si:
Un nou parteneriat PayPoint - Mybloc digitalizează plata...
Un nou parteneriat între...

La o cerere a unui client se primesc până la 6 oferte de la diferiți profesioniști. Toate firmele care oferă servicii pe Necesit.ro sunt verificate în prealabil și evaluate de clienți după finalizarea fiecărui proiect.

PayPoint România este un operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România asigurând încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 19.000 de locații în care clienții pot efectua plăți pentru facturile de utilități, rate, asigurări, roviniete, bilete de avion, internet și cablu sau servicii de securitate.

Informa Corporation SRL, compania care deține platforma Necesit.ro, este prezentă pe piața românească din 2016, și din 2012 pe plan internațional, cu sucursale în alte țări europene (Croația, Slovenia) și în Africa de Sud.

Citeste si:
54 de tineri instalatori, angajați de ENGIE România
54 de tineri instalatori,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri