Raiffeisen Bank a lansat platforma R-Flex dedicată companiilor care au operaţiuni de schimb valutar în activitatea curentă, așa cum sunt importatorii şi exportatorii, companiile din domeniul energetic sau trading de cereale, telecom, transporturi, construcţii şi imobiliare sau industrie farmaceutică.

Serviciile platformei sunt disponibile pentru clienţii persoane juridice ai instituției financiare, pe baza înregistrării.

Ne-am dorit ca interacţiunea client-bancă, atunci când ne referim la tranzacţionarea cursului valutar, să se concretizeze în interiorul unei platforme care poate să ofere siguranţă, să fie uşor de folosit, accesibilă de oriunde, oricând şi cu cotaţii competitive.

- Mihai Lazăr, Raiffeisen Bank -

Dezvoltarea acestei platforme s-a făcut prin scanarea atentă a pieţei de către echipa băncii din zona de Trezorerie şi Pieţe de Capital, pentru a afla direct de la utilizatori care sunt componentele pe care un produs online de tranzacţionare ar trebui să le acopere. Au fost identificate astfel funcţionalităţi neacoperite încă în piaţă de către soluţiile similare existente.

Noua platformă oferă clienţilor paşi uşor de parcurs, cotaţii competitive în timp real, un panou de comandă pentru tranzacţii şi conturi, dar şi o interfaţă personalizabilă.

Beneficiile acestei platforme sunt:

  • securitatea informaţiei de la logare;
  • cotaţii competitive pentru schimburile valutare;
  • transparenţă şi acces la mişcările pieţei valutare;
  • acces de oriunde;
  • asistenţă completă, dedicată, din partea echipei băncii;
  • acces la conturi şi solduri în timp real.

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piaţa bancară din România şi peste 2,2 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are peste 4.800 de angajaţi, 330 de agenţii în toată ţara, 720 ATM-uri, 393 maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi o reţea de peste 24.500 POS-uri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri