Lanceria.io, platforma de freelancing 2.0, construită de trei români, anunță listarea LANC, token care va deveni disponibil pentru tranzacționare pe bursa DigiFinex începând de astăzi, 16 iunie, ora 11.

“LANC va susține Lanceria.io, platformă pentru freelanceri care va accepta în premieră și plata în criptomonede, datorită tehnologiei blockchain care stă la baza proiectului. Așteptăm cu nerăbdare tranzacționarea acestei monede, care a beneficiat de susținere mult peste așteptări, în condițiile în care a strâns peste un milion de dolari în doar două săptămâni de la înființarea firmei”, declară Robert Tudor, COO Lanceria.io.

Proiectul a trecut prin două runde de finanțare. Prima s-a desfășurat în data de 7 mai, când a atras circa 250.000 de dolari, echivalentul a 50 de milioane de monede. O săptămână mai târziu, cele 100 de milioane de monede puse în vânzare au atras aproximativ 1 milion de dolari de la comunitatea creată în jurul proiectului.

Moneda românească LANC va putea fi folosită pe platforma Lanceria.io, marketplace pentru freelanceri construit pe tehnologia blockchain, susținut de inteligența artificială. Cu alte cuvinte, va permite plăți în sistem hibrid, atât prin FIAT, cât și criptomonede, astfel încât freelancerii să încaseze banii de la angajatori mai rapid și să scape de comisioanele percepute în general de astfel de platforme, explică reprezentanții platformei

”Pe de altă parte, și angajatorii care caută servicii oferite de freelanceri vor beneficia de reducerea acestui tip de taxe cu 95%. În plus, inteligența artificială va facilita o suprapunere aproape exactă a nevoilor angajatorilor cu ofertele freelancerilor înscriși în platformă, care vor avea și ocazia să discute într-o anticameră virtuală. „Platforma se află într-o fază accelerată de dezvoltare și sperăm să încheiem primele teste în mai puțin de trei luni. Tendința de migrare spre freelancing e în creștere în toate statele dezvoltate, mai ales în urma pandemiei, când angajații vor tot mai mult timp liber, dar și să rămână cu cât mai mulți bani”, completează Robert Tudor.

Lanceria.io e fondată de antreprenorii români Florin Mitu, Sebastian Săraru și Robert Tudor și se adresează freelancerilor și angajatorilor din toată lumea și din toate domeniile de activitate.

DigiFinex, platforma internațională de exchange care va găzdui moneda digitală LANC, are peste patru milioane de utilizatori, cei mai mulți din Asia și Statele Unite. E destinată tranzacționării de criptomonede și tokeni și rulează un volum între două și șase miliarde de dolari de zi.

Sursa foto: printscreen Lanceria.io

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri