Patria Bank anunță că Burak Yildiran, bancher cu peste 25 de ani de experiență în industrie, a primit avizul Băncii Naționale a României (BNR) pentru funcția de Director General.

De pe această poziție, Burak Yildiran va coordona o echipă de peste 600 de oameni și va conduce activitățile băncii, fiind totodată membru în Consiliul de adminstrație al Patria Credit IFN SA.

„Misiunea Patria Bank este să ofere cât mai multor clienți retail și antreprenori locali un acces facil la servicii bancare și financiare, indiferent că locuiesc în mediul rural sau urban. Astfel, în baza principiului incluziunii financiare care ne ghidează, putem avea un impact real în societate prin sprijinul acordat românilor și afacerilor care contribuie la economia în creștere a țării. Rolul meu, împreună cu echipa Patria Bank, este de a trece la următorul nivel din punct de vedere al misiunii pe care ne-o asumăm. Sunt încrezător că avem toate elementele pentru a realiza ceea ce ne propunem: talent, resurse și determinare”, a declarat Burak Yildiran, Director General al Patria Bank, potrivit unui comunicat.

Burak Yildiran a strâns experiență în sectorul bancar în cadrul Garanti BBVA, cea mai mare bancă privată din Turcia. De-a lungul carierei a fost responsabil pentru zonele de customer experience, proiecte agile, digitalizarea serviciilor bancare și procese interne, transformare, leadership strategic, managementul talentelor și dezvoltare. Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor și afacerilor locale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri