ING lansează asigurarea ING Health Protect în parteneriat cu NN România, disponibilă atât în rețeaua ING Office, cât și în aplicația de banking Home’Bank. ING Health Protect acoperă riscul de intervenție chirurgicală ca urmare a unui accident sau a îmbolnăvirii și oferă un serviciu de asistență medicală prin telefon, disponibil 24/7.

Acest serviciu este acordat de către medici specialiști care pot identifica starea de sănătate a asiguraților din informațiile relatate telefonic, evaluează urgența și oferă sfaturi medicale și/sau îndrumări către servicii medicale ori de câte ori aceștia au nevoie.

ING Health Protect oferă o soluție pentru siguranța financiară în cazul unor probleme serioase de sănătate, care pot ajunge să destabilizeze complet o familie. Acest nou produs este relevant, în special în contextul actual, disponibil oricând și oriunde.”, a declarat Roxana Petria, Tribe Lead Customer Engagement, ING Bank România.

Condițiile pentru a accesa ING Health Protect sunt deținerea sau deschiderea unui cont curent la ING Bank și vârsta cuprinsă între 18 și 59 de ani. Health Protect 35 și 50 presupun condiții suplimentare ce țin de starea de sănătate.

Misiunea noastră este să să minimizăm preocupările financiare ale românilor în cazul unor probleme medicale. Prin lansarea acestei asigurări de sănătate special dedicată clienților ING, adresăm un segment adițional de clienți, contribuind împreună la reducerea deficitului de protecție financiară din România.”, a adăugat Cătălin Elisei, Director General NN Asigurări SA.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri