Produsele financiare digitale Orange Money, disponibile până acum doar clienților Orange România, devin accesibile utilizatorilor din orice rețea de telefonie mobilă din România. Utilizatorii vor putea astfel deschide un cont nou, direct din aplicația mobilă, și pot începe să facă transferuri în țară ori în străinătate sau plăți cu un card virtual.

Până pe 30 septembrie, noii clienți au și bonusuri de bun-venit de până la 150 lei.

Orange Money este o alternativă digitală la serviciile bancare tradiționale.

Pentru a beneficia de produsele Orange Money, utilizatorii descarcă aplicația din Google Play sau Apple Store și urmează pașii pentru înrolarea 100% online. Astfel, clienții Orange Money pot deschide un cont curent digital în RON cu IBAN propriu, de pe mobil, și pot solicita emiterea instantă a unui card de debit virtual pe care-l pot folosi imediat pentru plăți sau transferuri.

Cardul de credit Orange Money poate fi obținut digital în aplicația Orange Money. Verificarea datelor, aprobarea liniei de credit, semnarea documentelor și emiterea cardului de credit virtual se fac simplu și rapid de pe smartphone.

Din aplicația Orange Money, utilizatorii pot face transferuri naționale, printr-un număr de mobil sau IBAN, fără comision, dar și transferuri internaționale în 16 valute, la un curs foarte avantajos și fără comision de transfer internațional.

Orange Money dă libertatea clienților de a face plăți atât cu un card virtual, cât și cu un card fizic, online sau în orice magazine, oriunde în lume. Cardul virtual poate fi folosit si pentru activarea plăților contactless cu ceasul sau cu telefon, prin Orange Pay, Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay.

Clienții Orange Money nu au comisioane pentru deschiderea si administrarea contului, a cardului de debit Classic, pentru transferuri în țară sau străinătate, dar nici pentru plăți de facturi sau retrageri de numerar la ATM.

Până pe 30 septembrie, noii clienți au bonusuri de bun-venit de până la 150 lei, pentru plățile cu cardul de debit, de credit sau pentru plățilele de facturi.

De asemenea, până pe 17 octombrie, utilizatorii care fac cel puțin o plată de minimum 10 lei, prin cardul de debit sau de credit, intră în tragerea la sorți pentru premiul zilnic de 1.000 euro, in total fiind 90 de astfel de premii în perioada campaniei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri