Soluția CEC Bank SmartPhone POS a fost gândită special pentru micii antreprenori care vor să se extindă și să ofere mai multe posibilități de plată, unei plaje mai vaste de clienți.

Ultimul an și jumătatea ne-a arătat necesitatea plăților contactless. Românii au adoptat din ce în ce mai mult aceste metode de plată și le-au descoperit utilitatea și simplitatea. Iar numărul clienților ce vor să plătească cu telefonul sau cu cardul contactless va crește în continuare, și antreprenorii care țin cont de această tendință vor fi cei mai câștigați. Dar instalarea de POS-uri contactless poate fi un proces costisitor și complicat. Aici intervine SmartPhone POS.

Soluția SmartPhone POS de la CEC Bank transformă smartphone-ul de zi cu zi într-un terminal de plată și a fost creată special pentru antreprenorii care vor să înceapă să accepte plățile contactless cu cardul, dar care nu vor (sau nu pot) să investească în terminale POS, alte echipamente specializate, sau în trainingul angajaților în acest sens.

În următoarele rânduri vom explora împreună modul de funcționare al acestei soluțiile, dar și beneficiile ei. Înainte de orice, haideți să vedem exact ce este SmartpHone POS de la CEC Bank.

Ce este SmartPhone POS de la CEC Bank

Soluția SmartPhone POS oferită de CEC Bank antreprenorilor constă într-o aplicație specială care se folosește de cipul NFC (Near Field Communication) al telefonului pentru a transforma smartphone-ul într-un POS (Point of Sale) portabil.

Cipul NFC de pe smartphone-ul cu aplicația CEC Bank SmartPhone POS instalată preia, de la o distanță mică, informațiile de plată de la un card contactless sau de la un alt smartphone sau smartwatch cu NFC și funcție de plată contactless.

Astfel, antreprenorii pot accepta plăți chiar și dacă clienții nu dispun de cash, sau chiar și atunci când sunt pe teren, unde nu au acces la un POS clasic. Ei sau angajații au nevoie doar de un smartphone cu NFC și de aplicația SmartPhone POS de la CEC Bank instalată, iar banii ajung direct în contul companiei.

Citește materialul integral pe start-up.ro.

Sursa foto: CEC Bank

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri