Patria Bank lansează Patria de Oriunde, platforma 100% online prin care noii clienții pot accesa conturi, pachete, carduri, depozite și Internet & Mobile Banking, simplu și rapid, oriunde s-ar afla. Patria de Oriunde oferă tuturor persoanelor fizice posibilitatea de a accesa 100% online produse bancare de la Patria Bank, fără drumuri la bancă.

Patria de Oriunde este noua platformă digitală a Patria Bank, destinată persoanelor fizice, prin care orice nou client al băncii poate accesa produse și servicii bancare 100% online: conturi, depozite, pachete de cont curent, carduri și Internet & Mobile Banking.

Oferta de lansare: economii în avantaj cu +1% (puncte procentuale) față de oferta standard pentru orice depozit în lei constituit prin platformă și 50 de lei cadou oferiți pe un card Visa

„Practic, întreaga platforma este gândită ca în mai puțin de 20 minute, orice utilizator de internet să poată accesa un produs și să devină client Patria, de oriunde s-ar afla, fără să meargă la bancă. Totul doar cu actul de identitate, o conexiune bună la internet și o discuție video cu noi. Simplității accesării de oriunde a produselor Patria i-am adăugat și o foarte bună ofertă de lansare, un avantaj important pentru cei care aleg să înceapă să economisească online sau să colaboreze pentru prima oară cu Patria Bank: un bonus de bun venit de +1% la dobândă pentru orice depozit în lei, indiferent de perioadă, și 50 de lei cadou pe un card Visa” a declarat Elena Nicodinescu, Manager Departament Dezvoltare Produse în cadrul Patria Bank.

Atât pentru clienții din mediul urban, cât și pentru cei din mediul rural

Noul canal digital se înscrie în strategia băncii de a oferi servicii simple și la îndemână clienților, oriunde s-ar afla ei, în urban sau rural, acasă sau în vacanță, în țară sau în străinătate.

În acest moment, platforma Patria de Oriunde permite accesarea online, de la distanță, de pe orice dispozitiv (telefon mobil, calculator sau tabletă) a următoarelor produse non-credit pentru persoane fizice: cont curent, card debit, depozit, servicii de Internet & Mobile Banking, inclusiv pachet de cont curent. În plus, platforma aduce o experiență digitală completă pentru clienți, aceasta încorporând semnătura electronică.

„Pentru noi, lansarea platformei înseamnă mai mult decât a oferi produse 100% digitale, înseamnă să fim consecvenți în a urmări și îndeplini misiunea și promisiunea de a fi mai aproape de oameni și de a contribui la incluziunea financiară a cât mai multor români. Și acesta este doar un prim pas. Lucrăm deja la următoarele funcționalități care vor permite accesare de produse de creditare pentru persoane fizice și, concomitent, la instrumente digitale pentru antreprenori.” a declarat Burak Yildiran, CEO Patria Bank.

„Ne mândrim cu faptul că platforma a fost dezvoltată 100% intern de către colegii noștri din IT, project management si produse și că aceasta integrează soluții externe performante, de la parteneri de tehnologie de încredere. Am urmărit un principiu simplu: clienții și experiența lor primează, iar tehnologia și soluțiile digitale sunt suport și facilitează o interacțiune cât mai ușoară și simplă. În plus, o atentie deosebită a fost acordată asigurării unui mediu foarte protejat și sigur pentru clienți și operațiunile acestora.” a menționat Daniel Sălăgean, Director IT în cadrul Patria Bank.

Patria de Oriunde folosește algoritmi de inteligență artificială pentru recunoașterea actelor de identitate în vederea simplificării efortului utilizatorilor, dar și verificare personală, realizată de către angajați ai băncii, în cadrul unui scurt apel video

Platforma este prietenoasă și simplu de folosit pentru orice utilizator, indiferent de experiența sa cu tehnologia. Pentru a o accesa, un utilizator va avea nevoie de cartea de identitate, un număr de telefon mobil înregistrat în România și un computer sau telefon cu cameră video și cu acces la Internet.

Sursa foto: Patria Bank

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri